Evenimentul Zilei > Social > Black Friday – reduceri mari la mii de produse
Black Friday – reduceri mari la mii de produse

Black Friday – reduceri mari la mii de produse

Black Friday este un fenomen cunoscut la nivel global, ce pune la bătaie reduceri la mii de produse. Vinerea Neagră aşa cum este numit de către români se aplică tuturor categoriilor de produse pe care le găsim în magazine. Fie că vrei să îţi achiziţionezi produse cosmetice, produse naturiste, îmbrăcăminte, cărţi sau electrocasnice, de Black Friday le vei găsi pe toate la reducere.

Black Fridayreduceri mari la mii de produse

Magazinele online sunt deja pregătite de luni bune pentru această perioadă a anului. Şi-au achiziţionat stocuri suplimentare pentru produsele ce se vând cel mai bine, au angajat oameni noi pentru a face faţă fluxului mare de comenzi şi au avut discuţii cu firmele de curierat pentru ca totul să se desfăşoare în condiţii optime. Vinerea Neagră este un eveniment foarte aşteptat în România.

Reducerile Black Friday se aplică nu doar în magazine online, ci şi în magazinele fizice care au drept scop fidelizarea clienţilor şi creşterea semnificativă a vânzărilor.

Black Friday România – perioada din an cea mai aşteptată

Black Friday este deja un fenomen anul, aşteptat de către toţi clienţii, deoarece îşi pot achiziţiona produse la preţuri imbatabile. Magazinele online se pregătesc cu luni bune înainte pentru acest eveniment, pentru a satisface nevoile tuturor oamenilor.

Black Friday se desfăşoară cu preponderenţă în mediul online, însă a fost adoptat şi de o parte dintre magazine fizice.

Este adevărat că Black Friday a prins notorietate în ultimii ani, iar oamenii sunt foarte activi în această perioadă. Îşi cumpără produse pe care le trec pe listă tot anul, iar de Black Friday România este momentul ideal.

Cum a apărut Black Friday în România

Black Friday s-a făcut cunoscut şi în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc ajunsese, în 2015, la un procent de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Conform unei evaluări, cei mai fideli clienţi ai Black Friday ar fi barbaţii şi tinerii între 24 şi 34 de ani. Însă, în ceea ce priveşte site-urile de cosmetice am spune ca femeile sunt cele care cumpără cel mai frecvent.

La primul Black Friday România mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente în care cumpărăturile online au cunoscut cu adevărat notorietatea.

Pregătirile pentru Black Friday

Fiind vorba despre un eveniment atât de important, este lesne înţeles că toţi comercianţii care vor participa la Black Friday au început pregătirile cu mult timp în urmă.

Black Friday a început încă din data de 1 noiembrie în cazul anumitor magazine online şi îşi doresc să îmbunătăţească calitatea serviciilor oferite clienţilor lor.

De ce este Black Friday 2021 o perioadă atât de aşteptată?

Oamenii se bazează pe perioada reducerilor Black Friday pentru a-şi cumpăra produse de uz casnic, electrocasnice, produse cosmetice sau telefoane. Aceştia îşi pregătesc un buget pentru Black Friday de care încearcă să se ţină.

Pe lângă electrocasnice şi telefoane, produsele cosmetice, produsele naturiste, cărţile şi produsele de fashion merită un loc pe podium. Comercianţii îşi doresc să se ridice la nivelul aşteptărilor şi pun la bătaie o mulţime de reduceri consistente.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: