Evenimentul Zilei > Social > BLACK FRIDAY şi CEAUŞESCU. Cine s-ar fi gândit la combinaţia asta? Şi totuşi este adevărată, EXISTĂ O LEGĂTURĂ VIRALĂ
BLACK FRIDAY şi CEAUŞESCU. Cine s-ar fi gândit la combinaţia asta? Şi totuşi este adevărată, EXISTĂ O LEGĂTURĂ VIRALĂ

BLACK FRIDAY şi CEAUŞESCU. Cine s-ar fi gândit la combinaţia asta? Şi totuşi este adevărată, EXISTĂ O LEGĂTURĂ VIRALĂ

Se pare că localitatea în care s-a născut Nicolae Ceauşescu conduce în topul localităţilor care comandă produse de Black Friday de pe magazinele online.

Se numeşte Scorniceşti şi se află pe primul loc în topul localităţilor care comandă cele mai multe produse de la Black Friday.

Conform statisticilor puse la dispoziţie de magazinul eMAG, Scorniceşti se află pe primul loc în top localităţi cu 186,11 produse/1000 locuitori. Pe locul doi se află Chiajna, iar pe trei Bragadiru.

Scorniceşti este un oraş (declarat astfel în 1989) din judeţul Olt, Muntenia, România, format din localitatea componentă Scorniceşti (reşedinţa), şi din satele Bălţaţi, Bircii, Chiţeasca, Constantineşti, Jitaru, Mărgineni-Slobozia, Mihăileşti-Popeşti, Mogoşeşti, Negreni, Piscani, Rusciori, Șuica şi Teiuş. Are o populaţie de 11.766 de locuitori.

Cel mai important fapt legat de acest oraş este că aici s-a născut chiar fostul preşedinte comunist român, Nicolae Ceauşescu. Din această cauză, localitatea a reuşit să se dezvolte foarte rapid, dintr-un mediu rural transformându-se într-unul urban, scrie Capital.