Evenimentul ZileiMondenBittman a făcut show cu audiență limitată. „Vreau o minune”… „După un an de zile să se termine cu prostia asta”

Bittman a făcut show cu audiență limitată. „Vreau o minune”… „După un an de zile să se termine cu prostia asta”

Bittman a făcut show cu audiență limitată. „Vreau o minune”… „După un an de zile să se termine cu prostia asta”
Cunoscut pentru contestarea restricțiilor impuse de autorități, solistul Holograf a făcut un apel discret, dar convingător, dacă citești printre rânduri, ca românii să o cam termine cu pandemia.

Dan Bittman a făcut show cu o audiență limitată! Duminică seara, solistul trupei Holograf Dan Bittman a fost acompaniat de Marius Bațu (Poesis, Pasărea Colibri) și a cântat în fața unei asistențe scăzute, așa cum impun măsurile oficiale, relatează Botosaneanul.

Pentru a respecta regulile actuale, la mesele din sala Eminescu de la Rapsodia City Center au putut lua loc doar 180 de persoane, care au fost avertizate de prezentatoare încă din start: ”Ridicarea de la masă se face purtând mască, nu aveți voie să dansați și… distracție plăcută”.

Citește și Dan Bittman a confirmat numele celor 4 iubite celebre. Denise Rifai l-a convins

Chiar și în  condițiile în care a fost nevoit să cânte de pe un scaun așezat pe scenă, fără să se plimbe printre spectatori, celebrul artist a înflăcărat asistența. Și nu doar pe doamnele și domnișoarele care au fredonat încântate refrenele melodiilor de dragoste ultra-cunoscute, ci și pe domni. Unul dintre ei a fost inspirat de atmosferă și i-a dăruit prietenei inelul de logodnă. Altul a cântat chiar mai mult chiar decât protagonistul spectacolului.

”Deja la București lumea iese în stradă și cred că e timpul să se mai termine cu restricțiile astea”

Cunoscut pentru luările sale de poziție dure față de unele măsuri adoptate în ultimul an, solistul nu a ezitat să ironizeze restricțiile. ”Am auzit că au venit organele să ne controleze. Foarte bine, stăm jos, nu dansează nimeni. E regulamentar”, a spus Dan Bittman.

În mijlocul spectacolului 4 polițiști au intrat în sală pentru a vedea dacă evenimentul se derulează cu respectarea normelor.

”Deja la București lumea iese în stradă. Cred că e timpul după un an de zile să se mai termine cu restricțiile astea. Deci cântecul următor se numește «Vreau o minune». Deci vreau o minune, ca după un an de zile să se termine cu prostia asta”, a spus Bittman. Acesta a cerut un pahar cu apă, a menționat ”să nu fie șpriț”, după care a precizat că ”nu e vodcă”.

Mesajul lui Bittman: ”Dacă noi ne iubim” facem spectacol și în pandemie

”Dacă noi ne iubim”, ”Cât de departe”, ”Dragostea mea”, ”Doar o viață nu-mi ajunge să iubesc”, ”Ochii tăi”, ”Ți-am dat un inel”, ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ”Și băieții plâng”, ”Primăvara începe cu tine”, au fost câteva dintre piesele cântate de Bittman alături de un public entuziast. ”S-a aprins lumina, suntem exact ca pe vremea lui Ceaușescu”, a exclamat spre finalul show-ului muzicianul.

 

 


Accesează: