Bistriţa. Maşina Primăriei Bistriţa parcată pe locurile persoanelor cu handicap

Bistriţa. Maşina Primăriei Bistriţa parcată pe locurile persoanelor cu handicap

s-a aflat în afara legii în ceea ce privește oprirea sau parcarea de mai multe ori, aceasta fiind constant fotografiată şi uploadată pe reţelele de socializare.

Maşina cu numărul de înmatriculare BN01ADP, mașină ce aparține Primăriei municipiului Bistrița, condusă în majoritatea timpului de primarul Ovidiu Crețu, s-a aflat în afara legii în ceea ce privește oprirea sau parcarea de mai multe ori, aceasta fiind constant fotografiată şi uploadată pe reţelele de socializare. Aceasta a fost surprinsă oprind pe trotuar, lângă un bancomat, pe o trecere de pietoni şi pe o porțiune de drum cu oprirea/staționarea interzisă, conform stiridebistrita.ro.

Primarul sau municipalitatea nu au comentat în legătură cu imaginile şi nu s-au aplicat nici un fel de sancţiuni. Recent, pe grupul de facebook Bistrița, Trezește-te!, preluată de pe Ai parcat ca un bou în Bistrița, a apărut o nouă ipostază nelegală a maşinii cu pricina, de această dată oprită pe un loc rezervat persoanelor cu handicap.

Interesant este faptul că, în alte situaţii poliţia intervine în urma postărilor din mediul online dar această neregulă, deşi repetată, a fost trecută cu privirea.

Ne puteți urmări și pe Google News