Evenimentul ZileiSocialBiserica Ortodoxă Română, pe un butoi de pulbere. Au apărut NOI ACUZAŢII de homosexualitate şi cereri pentru TESTE DE CASTITATE!

Biserica Ortodoxă Română, pe un butoi de pulbere. Au apărut NOI ACUZAŢII de homosexualitate şi cereri pentru TESTE DE CASTITATE!

Biserica Ortodoxă Română, pe un butoi de pulbere. Au apărut NOI ACUZAŢII  de homosexualitate şi cereri pentru TESTE DE CASTITATE!
Un nou scandal zguduie Biserica Ordodoxă Română. Episcopul Slatinei şi Romanaţilor este acuzat că a intreţinut relaţii intime cu Arhiepiscopul Vrancei şi Buzăului. Dezvăluirea a fost făcută de un fost preot, care-i cere episcopului Slatinei şi Romanaţilor să facă testul castităţii, ca să demonstreze că nu a întreţinut astfel de relaţii sexuale.

Reamintim că Sinodul Bisericii Ortodoxe Române (BOR) se întruneşte în şedinţă, joi şi vineri, pentru a discuta propunerile Comisiei pentru Statut referitoare la sesizările sau acuzaţiilor aduse unor ierarhi, precum şi la cercetarea şi judecarea acestora. În ultima perioadă, mai mulţi clerici, între care episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, au fost implicaţi în scandaluri sexuale, relatează News.ro.

DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ a BOR în scandalul acuzațiilor aduse IERARHILOR

Preotul care face acuzaţiile a fost şi el implicat în 2010 într-o poveste cu tentă sexuală. El spune acum că totul a fost pus la cale de episcop, dar nu a putut demonstra şi a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală.

Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, Sebastian Paşcanu, este acuzat de un fost preot că în urmă cu șapte ani ar fi fost implicat într-un scandal sexual la Muntele Athos.  „Este el însuşi Sebastian homosexual. Pe perioada când a fost în Grecia la studii ar fi dus viaţă intimă cu Ciprian Câmpineanu, actualul episcop de Vrancea şi Buzău”, spune fostul preot.

 

Reacție FOARTE DURĂ a BOR în SCANDALUL acuzațiilor de HOMOSEXUALITATE în rândul prelaților. Ce a decis Patriarhul Daniel

 

De altfel, numele lui Sebastian Paşcanu a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase scandaluri. În urmă cu șase ani un preot s-a sinucis după ce a fost dat afară.Într-un alt scandal, câteva zeci de măicuţe au fugit de la mănăstirea Brâncoveni, ca să scape de sub teroarea episcopului. Mitropolitul Olteniei îi ia, însă, apărarea lui Sebastian Paşcanu.

 

SCANDAL în Biserica Ortodoxă Română. Ce a stîrnit FURIA conducerii BOR

 

Un nou SCANDAL PORNOGRAFIC zguduie BOR. S-a ajuns și la DNA. Amănunte explozive

În ciuda scandalului, preotul pensionat din Olt este convins că episcopul Slatinei şi Romanaţilor nu va accepta testul de castitate.

 

 

 


Accesează: