Evenimentul Zilei > Social > Bill Gates se jură că nu vrea să folosească vaccinurile pentru a implanta microcipuri!
Bill Gates se jură că nu vrea să folosească vaccinurile pentru a implanta microcipuri!

Bill Gates se jură că nu vrea să folosească vaccinurile pentru a implanta microcipuri!

Bill Gates a respins categoric  teoriile conspirației care îl acuză că încearcă să se folosească de vaccinurile împotriva Covid-19 pentru a implanta dispozitive de urmărire  populației.

Gates, miliardarul- filantrop care și-a asumat rolul de doctor al întregii planete, a ținut să facă aceste precizări după ce un  sondaj de opinie realizat de Yahoo News / YouGov  a scos la iveală faptul că 28% dintre adulții americani cred în teoriile potrivit cărora Gates ar fi implantat microcipuri în miliarde de oameni pentru a le monitoriza mișcările.

„Trebuie să facem adevărul cunoscut”, a spus copreședintele Fundației Bill și Melinda Gates într-un interviu acordat CBS News.”Sper că aceste invenții se vor stinge  după ce oamenii vor cunoaște faptele.”

În prezent, nu există medicamente sau vaccinuri aprobate pentru SARS-Cov-2, un virus  care a infectat aproximativ 14,7 milioane de oameni în întreaga lume și a provocat până acum cel puțin 617.000 de decese, conform ultimelor date compilate de Universitatea John Hopkins.


Nepotul lui Kennedy, atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!

 

Bill Gates, stăpânul vaccinurilor. El e sforarul din spatele Organizației Mondiale a Sănătății?


Organizația Mondială a Sănătății a spus că mai mult de o sută de vaccinuri sunt în curs de dezvoltare – douăzeci și trei dintre acestea sunt deja în faza studiilor clinice.

În februarie, Bill și Melinda Gates Foundation au donat 100 de milioane de dolari pentru eforturile de cercetare și dezvoltare a unui vaccin contra acestui virus. „Vrem să ne asigurăm că nu avem oameni care mor pentru că nu au acces la vaccin”, a spus Gates.

„Vom primi o ofertă bună cu vaccinul și avem nevoie ca toată lumea să obțină o afacere bună în acest sens. Multe dintre companii s-au angajat în acest sens. ”

Gates, care a avertizat cu privire la amenințarea unei pandemii încă din 2015, a remarcat, de asemenea, că potențialul vaccin contra coronavirusului ar putea necesita mai degrabă două doze succesive, ceea ce ar putea limita și mai mult numărul de persoane care pot avea acces la el, scrie Ethen Kim Lieser pe site-ul nationalinterest.org.

În ciuda acestor dezmințiri și articole elogioase în presă, mulți afirmă că din cauza banilor pe care îi investește în diferite proiecte, Bill Gates a ajuns să aibă o influență mult prea mare asupra Organizației Mondiale a Sănătății.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: