Evenimentul Zilei > Monden > Biletul de adio care lămurește totul. De ce s-a sinucis Mădălina Manole
Biletul de adio care lămurește totul. De ce s-a sinucis Mădălina Manole

Biletul de adio care lămurește totul. De ce s-a sinucis Mădălina Manole

Răspunsul la unul dintre marile mistere ale ultimilor ani se regăsește într-un bilet de adio.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, și a lăsat în urma ei o poveste neștiută și multă durere. Dar și un bilet de adio pe care îndrăgita artistă l-a scris cu puțin timp înainte de a-și pune capăt vieții.

Biletul de adio are o uriașă însemnătate, căci arată adevăratul motiv care a determinat-o pe cântăreața Mădălina Manole să se sinucidă.

Ultimele cuvinte ale Mădălinei Manole sunt cu adevărat cutremurătoare prin forța mesajului, conform Antena 1. Ele scot la iveală drama trăită în ultima parte a vieții. Mădălina Manole descrie starea în care se afla și vorbește inclusiv despre copil.

Cel mai important aspect care reiese din biletul de adio: cel mai probabil, Mădălina Manole suferea de o formă gravă de depresie, se simțea neputincioasă și în același timp abandonată.

Biletul de adio scris de Mădălina Manole înainte să se sinucidă:

Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…) Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”.