Evenimentul Zilei > Actualitate > Este incredibil ce s-a întâmplat cu o BIBLIE în urma unui incendiu devastator. Pompierii, ÎN LACRIMI
Este incredibil ce s-a întâmplat cu o BIBLIE în urma unui incendiu devastator. Pompierii, ÎN LACRIMI

Este incredibil ce s-a întâmplat cu o BIBLIE în urma unui incendiu devastator. Pompierii, ÎN LACRIMI

O biblie veche a fost singurul obiect care a supraviețui unui incendiu devastator, reducând pompierii la lacrimi. Veteranul Scot Byrd crede că biblia care a supraviețuit flăcărilor uriașe din casa sa din Alabama este un semn de SUS.

El a dezvăluit că viața lui a fost lovită de o serie de necazuri, incluzând şi pe fiica sa diagnosticată cu leucemie. Și, după atâta supărare, casa lui a luat foc din cauza pomului de Crăciun. Însă Scot consideră că norocul său s-a transformat acum după ce una dintre posesiunile sale a rămas intactă. Este vorba de  Biblia pe care o avea în casă.

Veternanul a declarat: "Pompierul a ieșit din casă cu lacrimi în ochi", spunând la rându-i extrem de emoţionat: "Nu o să credeți asta, trebuie să veniți să vedeți singuri. Această Biblie nu a a fost atinsă de flăcări". Biblia neatinsă de flăcări o primise de la bunicul său.

Imediat toate Organizațiile comunitare s-au alăturat veteranului. O pagină de strângere de fonduri care să-l ajute să se pună pe picioare a strâns peste 2.000 de dolari pe Facebook.

În afară de așa-zisul semn de SUS, Byrd a primit ajutor din partea organizațiilor comunității locale și a întreprinderilor care i-au oferit lui și fiicelor sale, care locuiau într-o casă temporară,  haine, materiale școlare, acoperind şi costul altor nevoi materiale. O pagină de strângere de fonduri a fost creată pentru a ajuta veteranul din Alabama ca să se poată pune pe picioare. 

 "Nu renunțăm. Am avut ajutor din partea comunității, dacă ar fi să-i numesc pe pe toți cei care m-au ajutat mi-ar lua ore", a declarat veteranul postului local, potrivit  dailystar.