Evenimentul ZileiMondenBianca Sârbu a decis să își schimbe viața după ce a învins a doua oară cancerul

Bianca Sârbu a decis să își schimbe viața după ce a învins a doua oară cancerul

Bianca Sârbu a decis să își schimbe viața după ce a învins a doua oară cancerul
Bianca Sârbu s-a destăinuit în platoul ”Xtra Night Show”. Prezentatoarea TV și-a prezentat terifianta experiență cu cancerul care a recidivat. După ce a depășit și acest al doilea moment deosebit de greu, Bianca Sârbu și-a dat un reset la viață.

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Bianca Sârbu a vorbit cu lux de amănunte despre perioada grea prin care a trecut atunci când a fost diagnosticată de medici cu cancer pentru a doua oară! Prezentatoarea TV a dezvăluit și care ar fi fost motivul din cauza căruia boala cruntă a recidivat.

Vindecată a doua oară de cancer, Bianca Sârbu a dat un reset la viață

După ce a fost declarată vindecată de cancer pentru a doua oară, Bianca Sârbu și-a dat un reset la viață. Încă de la vârsta de 22 de ani când a fost diagnosticată cu boala cruntă, prezentatoarea TV a fost nevoită să lupte pentru viața ei. Vedeta recunoaște că a fost extrem de speriată de tot ce trăia, relatează Antena Stars .

Bianca Sârbu a mărturisit că, deși multe persoane i-ar fi spus că „ar fi moștenit” boala, ea crede că motivul din cauza căruia ar fi făcut cancer ar fi constat în expunerea prea mare la soare.

Diagnosticul oficial a fost pus la vârsta de doar 22 de ani

”Ideea este că diagnosticul oficial a fost pus la vârsta de 22 de ani. Unii au spus că este genetic, unii spun că este din cauza soarelui. Eu cred că mai degrabă soarele este dușmanul nostru în ultimul timp.

Eu nu mergeam la solar, stăteam doar la soare normal, dar probabil că acolo a fost la mine problema și la 22 ani m-am dus pentru o simplă bubiță acolo și mi-a spus foarte dur, direct și nu prea înțelege atunci, că la 22 de ani, na… M-am speriat foarte tare la început, am făcut raze, doar că mi-au spus că poate să recidiveze”, a declarat Bianca Sârbu la ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Prezentatoarea TV Bianca Sârbu a mărturisit că atunci când a aflat că a recidivat cancerul era chiar ziua ei de naștere. Ea fost  nevoită să se opereze de urgență. Medicii i-au luat piele din zona urechilor pentru intervenția chirurgicală care, din fericire, a fost un real succes.

 


Accesează: