După intervenţia chirurgicală au avut, însă, unele complicaţii ceea ce a determinat ca medicul estetician să–i administreze un tratament de urgenţă.

Cu toate incidentele post operatorii, frumoasa brumetă spune că acum se simte foarte bine şi este mulţumită de noul eu bust destul de generos.

”M-am operat a treia oară. Prima dată mi-am pus silicoane de 350, apoi de 485 și acum am vrut ceva mai mare și mi-am pus de 600. Acum, când m-am uitat în oglindă îmi pare rău că nu mi-am pus ceva mai mare, dar sunt mulțumită și cu acestea. În primele 48 de ore m-am simțit rău, dar îmi revin încet, încet. Sunt foarte mulțumită de rezultat”, a declarat Bianca Pop.

Înainte de a participa la emisiunea concurs, Bianca Pop a fost protagonista unui pictorial incendiar ceea ce a făcut-o remarcată de numeroşi internauţi. Dar Bianca s-a remarcat şi printr-o replică ce a uluit audienţa: „Eu nu ies din casă fără 1000 €!”.

Lipsită de orice fel de inhibiţii, Bianca nu se sfieşte să pozeze în cele mai senzuale poziţii.

Dacă, la începutul ședinței foto, Bianca a pozat în lenjerii sexy, care-i puneau în evidență trupul perfect, pe parcursul shooting-ului.

Ca o veritabilă profesionistă, Biancăi îi face mare plăcere să se „joace” cu aparatul de fotografiat, iar pozele sale dau frâu liber întotdeauna imaginaţiei  bărbaţilor, potrivit cancan.ro