Bianca Drăgușanu face scandal. Gabi Bădălău s-ar putea întoarce la Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu face scandal. Gabi Bădălău s-ar putea întoarce la Claudia Pătrășcanu Gabi Bădălău. Sursa foto Arhiva EVZ

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Artista a declarat că ea este singura slăbiciune a fostului soț, iar blondina n-a putut accepta asta.

Bianca Drăgușanu a declarat că Gabi Bădălău este un bărbat singur și că poate face ce vrea. Tot scandalul a pornit după ce Claudia Pătrășcanu a spus că ea este slăbiciunea afaceristului și că el apreciază o femeie naturală. Artista a mai transmis că fostul ei soț a avut multe femei, dar că ea rămâne mama copiilor lui.

Claudia Pătrășcanu o atacă pe Bianca Drăgușanu

„Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy de la La Perla! Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori! Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!”, a fost declarația Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău, un bărbat liber

Bianca Drăgușanu a declarat că nu stă în calea fericirii Claudiei Pătrășcanu și că Gabi Bădălău este liber să facă ce vrea. Ea a spus că afaceristul poate merge la fosta soție, dacă asta își dorește, și că nu va comenta.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu face scandal. Gabi Bădălău s-ar putea întoarce la Claudia Pătrășcanu. Sursa foto Arhiva EVZ

„Vizavi de dorințele ei în ceea ce îl privește pe tatăl copiilor, eu n-am stat și nu stau în calea fericirii lor, iar dacă aceasta este și dorința domnului Bădălău, din acest moment, se poate considera un bărbat singur!”, a spus Bianca pentru Cancan.

A divorțat și s-a combinat cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în toamna anului trecut, după ani întregi în care au făcut scandal în sălile de judecată. După separare, artista a declarat că este o femeie fericită și că se bucură de liniște.

„Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lasați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu. Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pe 10 octombrie 2022, la scurt timp după pronunțarea sentinței de către magistrați.

Linișea Claudiei Pătrășcanu n-a durat mult. La scurt timp, ea a intrat într-un conflict cu Bianca Drăgușanu, actuala iubităb a lui Gabi Bădălău. Cele două femei din viața afaceristului și-au aruncat cuvinte dure.