Marius Elisei și-a găsit job după despărțirea de Oana Roman. S-a întors de unde a plecat

Marius Elisei și-a găsit job după despărțirea de Oana Roman. S-a întors de unde a plecat Iubita lui Marius Elisei rupe tăcerea, după ce s-a spus că s-au despărțit, Sursa foto: Marius Elisei / Facebook

Fostul soț al Oanei Roman și-a resetat viața complet după separarea de vedetă. Acesta și-a refăcut viața alături de alături de o altă femeie. Mai mult, Marius Elisei și-a ales și o nouă ocupație.

Marius Elisei și Oana Roman nu mai formează un cuplu de câteva luni. Cei doi s-au separat după un mariaj presărat cu certuri și împăcări. Acesta și-a refăcut viața alături de o altă femeie și a ales să devină șofer pe Uber.

Marius Elisei, șofer pe Uber

Fiica lui Petre Roman a fost căsătorită timp de 10 ani cu Marius Elisei. La un moment dat drumurile celor doi s-au separat definitiv. Astfel, fostul soț al Oanei s-a mutat din casa în care locuiau împreună. Mai mult, acesta și-a ales și o nouă ocupație. El a devenit șofer pe Uber, job care îi aduce venituri generoase.

Marius Elisei se bucură din plin de noua viață. Acesta postează des fotografii în mediul online, lăsând impresia că nu are regrete față de trecut.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ultimii ani, acesta a lucrat ca șofer pentru o florărie din București. Ulterior, Marius Elisei s-a ocupat de magazinul online pe care îl avea împreună cu fosta lui soție. Mai nou, acesta a decis să devină șofer Uber.

Apreciat de clienți

Acesta s-ar descurca de minune în noua postură, având parte de aprecierea clienților.

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar exul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat "o zi frumoasă". ”, a dezvăluit unul dintre clienții lui.

Marius Elisei s-ar număra printre șoferii de top care lucrează în cadrul Uber, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția clienților.

Marius Elisei, schimbare radicală după separarea de Oana Roman. Ce ocupație și-a ales

Sursa foto. Instagram \ Marius Elisei

Marius Elisei are o nouă iubită

La scurt timp după separarea de Oana Roman acesta s-a afișat alături de noua cucerire. El are în prezent o relație cu o brunetă în vârstă de 40 de ani. Femeia lucrează în sistemul medical și locuiește deja alături de fostul soț al Oanei Roman.

Tensiunile dintre cei doi foști soț nu au încetat cu toate că ambii au acum cu vieți separate. Vedeta și-a acuzat fostul soț că nu se implică suficient de mult în creșterea fiicei lor. Oana Roman a decis să își mute fiica la o școală privată, dezvăluind că a fost nevoită să se ocupe singură de întreaga procedură.