Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu s-a refugiat la Cluj după despărțire. Cu Victor Slav….
Bianca Drăgușanu s-a refugiat la Cluj după despărțire. Cu Victor Slav….

Bianca Drăgușanu s-a refugiat la Cluj după despărțire. Cu Victor Slav….

Bianca Drăgușanu, celebra divă din România, a fost surprinsă alături de soțul ei într-un hotel din Cluj-Napoca.

De mai bine de două zile, Bianca Drăgușanu se află în Cluj-Napoca, unde are un eveniment la care participă cu creațiile sale vestimentare, scrie Cancan.

În urmă cu câteva ore, vedeta a fost surprinsă împreună cu fostul soț într-un hotel din superbul oraș. Mai mult, fosta prezentatoare TV, care se află într-un mariaj extrem de tensionat, a făcut un anunț emoționant care îl privește direct și pe Victor Slav.

Soțul Biancăi Drăgușanu este plecat într-o călătorie de afaceri în Bogota, capitala Columbiei, iar vedeta nu l-a putut însoți, pentru că în acest weekend ea participă la un eveniment important în Cluj-Napoca. Aseară, fosta prezentatoare TV a împărtășit un episod emoționant pe care l-a trăit! Deși a plecat singură cu avionul din București spre orașul din inima Transilvaniei, seara trecută ea s-a întâlnit cu fiica sa și fostul soț, Victor Slav.

Fericită că și-a strâns din nou în brațe fiica, fosta prezentatare s-a pozat cu Sofia în brațe și a făcut publică imaginea, iar în dreptul ei a scris mesajul: “Well,well…my bestie is here👑🐆 Love you ♥️😇 #maleficent #truelove #♥️ #🐆 SNS”. Inițial, controversata vedetă l-a etichetat pe contul ei de Facebook și pe fostul soț, însă… ceva s-a întâmplat și… la scurt timp, a șters eticheta cu Victor Slav – în galeria foto a articolului avem dovezile clare.