Evenimentul Zilei > International > Bestialitate extremă. Fetiță de 9 ani ucisă de un băiat de 11 ani. Motivul este unul șocant
Bestialitate extremă. Fetiță de 9 ani ucisă de un băiat de 11 ani. Motivul este unul șocant

Bestialitate extremă. Fetiță de 9 ani ucisă de un băiat de 11 ani. Motivul este unul șocant

O fetiță de nouă ani a fost ucisă de un băiat cu doi ani mai mare, supărat că ea câștigase mai multe runde de jocuri video.

 

Fapta reprobabilă a avut loc în India, în provincia Indore. Băiatul de 11 ani a fost reținut de polițiști și audiat, fiind bănuit că a ucis-o cu pietre pe fetiță.

Potrivit unor surse din poliție, băiatul a recunoscut că a lovit-o cu pietre în cap, iar după ce a ucis-o, s-a închis câteva ore în baie, relatează Times of India.

Presupusul criminal de 11 ani și victima sa erau vecini în Lasudia, o suburbie din nordul provinciei Indore, și jucau un joc online în care concurenții trebuiau să se omoare reciproc pentru a putea supraviețui pe o insulă.

Cei doi ar fi jucat acel joc încă de la începutul carantinei, au comunicat oficiali ai Poliției.

„Băiatul a devenit din ce în ce mai nervos pe măsură ce a pierdut aproape fiecare joc în fața fetei. În cursul dimineții de luni, a atras-o pe un câmp din apropiere, apoi a lovit-o cu furie în cap și în față cu trei pietre găsite la fața locului. După ce s-a prăbușit la pământ, băiatul a fugit acasă și s-a închis în toaletă, de unde nu a mai ieșit ore întregi” a spus unul din polițiștii, consemnează stirileprotv.ro.

Copila învăța în clasa a cincea și abia după amiază familia ei și-a dat seama că dispăruse și a început să o caute. Vecinii le-au spus că o văzuseră în jurul orei 10.30 mergând pe un câmp cu un băiat, găsindu-i acolo trupul neînsuflețit.

După incidentul șocant, poliția a făcut apel la familii să-și supravegheze copiii care petrec tot mai mult timp pe internet în conextul pandemiei COVID-19.

Cazul șocant s-a petrecut la scurt timp după ce un student s-a sinucis, tot în India, cel mai probabil din cauza faptului că jocul video PUBG a fost interzis de guvern. Tânărul, care devenise obsedat de joc, s-a spânzurat într-o localitate din statul Bengalul de Vest.

Tot în statul asiatic, un adolescent a cheltuit economiile familiei, echivalentul a peste 21.000 de dolari, în jocul video PUBG. Băiatul de 17 ani a folosit conturile părinților pentru a face achiziții în joc, pentru el și prietenii lui.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: