Evenimentul Zilei > Actualitate > Haos la Berlin. Fanii a două vedete rivale de pe You Tube s-au bătut în public. Nouă persoane au fost arestate
Haos la Berlin. Fanii a două vedete rivale de pe You Tube s-au bătut în public. Nouă persoane au fost arestate

Haos la Berlin. Fanii a două vedete rivale de pe You Tube s-au bătut în public. Nouă persoane au fost arestate

O bătălie în care au fost implicate peste 400 de persoane s-a declanșat în Alexanderplatz, piața mare din centru Berlinului. Tinerii s-au încăierat în masă și o parte dintre ei au fost arestați, conform poliței din capitala Germaniei.

O bătălie care a implicat zeci de tineri a izbucnit joi în Berlin, între două tabere de admiratori a doi vlogeri de pe You Tube, informează agepres.ro 

Internautul ThatsBekir, care locuieşte în Stuttgart, a venit la Berlin şi i-a îndemnat pe cei 260.000 de admiratori ai lui să i se alăture joi, la ora locală 17:00, în celebra Alexanderplatz din centrul capitalei germane. 

Omologul lui berlinez Bahar Al Amood l-a sfătuit cu fermitate să nu vină în capitala germană, declanşând un schimb de insulte între cei doi internauţi pe reţelele de socializare.

În cele din urmă, aproximativ 400 de persoane s-au aflat în Alexanderplatz la ora menționată, în principal adolescenţi şi tineri adulţi.

După mai multe schimburi de invective, întâlnirea a degenerat într-o bătaie la care au participat aproximativ 50 de persoane. Nouă dintre ele au fost reţinute, precizează cotidianul BZ.

Bahar Al Amood a prezentat apoi scuze publice pe contul lui de pe rețeaua de socializare Instagram. 

Rivalul lui din Stuttgart a precizat la rândul său că are "nevoie de o pauză".

Sursa foto: captura video