Ben-Oni Ardelean se alătură din nou echipei PNL. Aduce cu el întreaga „Mișcarea Speranței”

Ben-Oni Ardelean se alătură din nou echipei PNL. Aduce cu el întreaga „Mișcarea Speranței” Sursa foto: Ben-Oni Ardelean/ Facebook

Ben-Oni Ardelean, fostul vicepreședinte al PNL, alături de platforma sa politică „Mișcarea Speranței”, revin în rândurile Partidului Național Liberal, conform anunțului făcut de reprezentanții partidului.

Partidul Național Liberal a subliniat că va fi întotdeauna primitor cu toți cei de bună credință, cu o reputație profesională solidă și o contribuție semnificativă în domeniul lor de expertiză.

Ben-Oni Ardelean și „Mișcarea Speranței” se întorc în PNL

„Astăzi, fostul vicepreşedinte PNL, Ben-Oni Ardelean, împreună cu platforma sa politică, revine în echipa Partidului Naţional Liberal. Vrem, în acelaşi timp, să lansăm un apel către toţi cei din zona de dreapta a spectrului politic.

Noi credem că viitorul este al celor care pun umărul la viaţa cetăţii şi avem convingerea că, împreună, putem orienta politica spre calitate, eficienţă şi o viziune axată pe nevoile românilor”, arată comunicatul de presă al PNL.

Ne puteți urmări și pe Google News

PNL mai precizează că în lumina unei conjuncturi geopolitice extrem de complexe, solidaritatea și coeziunea sunt mai esențiale ca niciodată pentru a se asigura că exprimă o voce puternică și unitară în fața schimbărilor și amenințărilor din peisajul internațional.

Ben-Oni Ardelean

Ben-Oni Ardelean

Proiectul politic conservator „Mişcarea Speranţei”, lansat în septembrie 2023

La data de 29 septembrie 2023, deputatul Ben-Oni Ardelean a oficializat lansarea proiectului politic conservator cunoscut sub numele de „Mișcarea Speranței”.

Liberalul afirma atunci că va face tot ce îmi stă în putinţă ca această mişcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce îl interesează în momentul de faţă, este ca oamenii să aibă încredere în cei ce-i reprezintă.

La data de 3 octombrie 2023, Ardelean a comunicat Biroului Permanent al Camerei Deputaților că își prezintă demisia din PNL și va activa în calitate de deputat neafiliat.

Declarația lui Ben-Oni Ardelean

La rândul lui, liberalul a menționat că a luat decizia, după lungi discuții, de a se realătura PNL, tocmai din dorința de a sprijini efortul de consilidare a democrației și securitații, precum și a menținerii stabilitații si modernizării țării.

Ben-Oni Ardelean

Sursa foto: Arhiva EVZ

„România se confruntă cu un val politic extremist, ameninţător, cu un război la graniţe, cu provocări economice severe. Fără unitate şi fără a strânge rândurile nu vom putea reuşi să facem față acestor pericole.

PNL a demarat un proiect ambițios de atragere a personalităților din diverse domenii spre zona politică, înțelegând că aportul fiecăruia dintre noi este crucial pentru bunăstarea și progresul țării noastre.

Astfel, îi îndemn public pe toți cei care şi-au construit o carieră profesională solidă și au adus contribuții semnificative în domeniul lor de activitate, să se alăture acum acestui proiect comun.

Este momentul să punem în practică o politică bazată pe expertiză și valori solide, pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții fiecărui român și în performanța guvernării”, a scris Ben-Oni Ardelean pe Facebook.