Evenimentul Zilei > Actualitate > Becali taie în carne vie și după victoriile echipei sale
Becali taie în carne vie și după victoriile echipei sale

Becali taie în carne vie și după victoriile echipei sale

FCSB a câștigat duelul cu Botoșani, scor 3-1, dar asta nu l-a oprit pe patronul „roș-albaștrilor” să pună la zid un nou jucător din lotul lui Nicolae Dică.

FCSB s-a impus, duminică, pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 3-1, și a egalat CFR-ul în fruntea clasamentului din Liga 1. Atât trupa din Gruia, cât și „roș-albaștrii” au câte 40 de puncte în Liga 1 Betano, dar în etapa viitoare se vor duela în derby-ul programat pe „Arena Națională”.

 

„Ești la tenis, mă?”

Totuși, după meciul de la Botoșani, Gigi Becali a trecut victoria pe planul secund și a tunat la adresa lui Alexadru Stan, jucător care a intrat în vizorul patronului lui FCSB.

„Sunt mulțumit de scor, dar nu-mi convine ce s-a întâmplat în a doua repriză. Avem o echipă valoroasă, dar nu una solidă. Nu inspirăm încredere. Cu CFR trebuie să jucăm cu Stan, care crede că e la Teatrul Boema. El se crede la teatru. Dacă vii după accidentări, dai loburi la mișto? Ești la tenis, mă? Stan parcă e pe faleză, undeva la plimbare, parcă nu e pe teren. Nu poți să câștigi titlul cu astfel de jucători”, a tunat Becali, la Digi Sport.

Becali a mai anunțat că în pauza de iarnă va face o campanie masivă de achiziții: „Abia aștept să vină iarna să facem transferuri. Avem nevoie de doi fundași centrali, de mijlocași. Neapărat vreau să iau doi fundași centrali. Mijlocașii centrali n-au rațiune de joc, de asta nu avem posesie. Voi transfera și mijlocași centrali. Mai vorbim despre Iulian Cristea de la Mediaș, nu am făcut nicio ofertă. Nu știu pe cine iau, dar vreau să iau și doi fundași centrali. Andrei Burcă, nu știu, o să văd, dar vă spun că voi lua doi fundași centrali. Nu mai vreau să am adormiți pe teren!”.