Latifundiarul a anunțat că nu va mai avea nicio tangență cu fotbalul. Becali susține că face acest lucru pentru a proteja clubul de posibilele repercusiuni care ar urma, acum că Burleanu este confirmat la vârful FRF. Rolul lui de la FCSB va fi preluat de unul din nepoții patronului.

„Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangență. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine apare comunicatul.

Clubul va trimite la Federație și la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieșit Burleanu președinte. Dacă vreți este și un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin și futsalul… Nu mai vreau să mă pronunț și să fac păcate. Un lucru este clar. E clar că (nr. – Răzvan Burleanu) a avut sprijin și de la dânșii (n.r. – SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit și de funcție”, a spus Gigi BEcali, miercuri seară, la Antena 3.

Problema pe care și-o pune latifundiarul vizează o confruntarea cu mai-marii de la Casa Fotbalului, care ar urma să-i „pună pumnul în gură”.

„Uite că și la fotbal vă controlăm. Ca să ne demonstreze că ne controlează în toate domeniile de activitate, uite vă pun și șef la FRF (n.r. – serviciile). Mă retrag, de ce? Că ei pot spune așa, treci la Comisii, te depunctăm. Uite că nu poți, m-am retras. Eu nu mai sunt la Steaua, e familia mea. Nu mai finanțez, nu mai am nicio legătură. Este oficial. M-am retras, ca să pot spune ce vreau eu. Ei vor să pună pumnul în gură”, a adăugat Becali.