FCSB a plecat fără niciun punct din „Gruia”, fiind învinsă cu scorul de 1-0, în derby-ul etapei. Grație victoriei, CFR Cluj, campioana României, s-a distanțat la șapte puncte în fruntea clasamentului.

Gigi Becali și-a arătat din nou dezămăgirea față de echipa și, din nou, a trecut la amenințări. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit, a doua zi după eşec, suma pentru care ar fi dispus să vândă clubul.

Astfel, finanțatorul de la FCSB a mărturisit că este gata să renunţe la club în schibul sumei de 200 de milioane de euro.

Becali şi amanta! Cine ar fi crezut vreodată că el poate face una ca asta? Este bombă!

„E posibil să o dau, dar după aia iau altă echipă. Ca să mă distrez. Nu aş da-o pe 50 de milioane de euro, decât dacă mi-ar da 200 de milioane.

Pe 100 nu aş da-o, pentru că FCSB e deja inima românilor, inima suporterilor. E o plăcere a oamenilor, oamenii mă iubesc prin prisma faptului că sunt la club. Dacă o dau eu, cine are grijă? După aia intră în faliment”, a spus Becali, la ProX.

La finalul meciului cu CFR Cluj, Gigi Becali l-a luat în colimator pe Ionuț Vână, reproșându-i numărul mare de pase date înapoi și consideră că transferul mijlocașului de la Viitorul, pentru care a plătit 500.000 de euro, nu a fost inspirat.

Primul urmaș! Gigi Becali este în culmea fericirii. Se anunță petrecere mare la Palat

„M-a enervat tare Ionuț Vînă. El a dat toate pasele în spate. El are talent așa, dar la Hagi juca de frică, aici joacă foarte relaxat. Nu cred că el știe că e pe terenul de fotbal. Ce dacă a fost nemulțumit la schimbare?

Eu sunt mulțumit când îi dau banii? Am luat o țeapă de 500.000 de euro. Asta este, îl plătesc, dar asta nu înseamnă că trebuie să îl țin pe teren și să jucăm țurca. Cum să îl folosească? El e mijlocaș și dă mingea doar în spate”, a declarat Gigi Becali,  la Digi Sport.