Primul nepot va înveseli de acum încolo viața lui Gigi Becali. Fiica sa cea mare, Theodora, a născut duminică o fetiță perfect sănătoasă, iar botezul se anunță unul pe care nimeni nu îl va uita.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă!”, a declarat Gigi Becali după ce a primit vestea cea mare.

Theodora (25 de ani) și Mihai Mincu s-au căsătorit în toamna anului trecut. O vreme, Theodora a ascuns că este însărcinată, dar burtica a dat-o până la urmă de gol.

Imediat după nuntă, cei doi însurăței au plecat în luna de miere la Hollywood, după care s-au oprit în Bora Bora, unul dintre cele mai romantice destinați de vacanță din lume, unde cel mai probabil, a fost conceput copilul.

Chiar și Mihai Mincu, soțul Theodorei  a spus la momentul respectiv, că soția sa nu ar fi gravidă! A admis, totuși, că el și fiica lui Gigi Becali își doresc copii, dar totul se va întâmpla atunci „când o vrea Dumnzeu”.

Însă, la câteva zile distanță, Theodora a trecut la ținute largi, care să îi ascundă sarcina.

Dar, timpul a trecut, iar burtica de gravidă nu a mai putut fi ascunsă.

Gigi Becali a spus, la un moment dat cum a primit vestea că fata lui este însărcinată.

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, declara Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie foarte potentă financiar. Cel supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetic.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali anul trecut.

Cei doi tineri au făcut cununia religioasă pe 12 octombrie 2019. Nunta Theodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi, potrivit cancan.ro