În timp ce Gigi Becali pare să trăiască din nou pe picior mare, Dumitru Dragomir afirmînd zilele trecute că patronul FCSB este cel mai bogat român la ora actuală, peste Ion Ţiriac, verii acestuia nu au o situaţie roz pe plan financiar. 

Conform unei informaţii publicate de cancan.ro, Victor Becali a fost nevoit să accepte executarea silită pe 33 de imobile!

Decizia survine după decizia magistraţilor. Judecătoria Constanţa a admis cererea de incuviinţare a executarii silite asupra a 33 de imobile aflate in proprietatea lui Victor. Mai exact, 28 au fost construite în localitatea ilfoveana Petrăchioaia, 3 în Voluntari, una în Tunari şi un alt imobil în Bucureşti.

Nu mai controlează nici fotbalul

Ioan şi Victor Becali au probleme şi pe plan fotbalistic. După ce înainte de condamnare deţineau toată "spuma" fotbalului românesc în materie de jucători, cei doi fraţi au fost nevoiţi să se retragă din lumina reflectoarelor în momentul condamnării. Ceea ce a adus, de la sine, ruperea contractelor de către mai mulţi jucători. În momentul de faţă, fraţii Becali mai deţin doar cîţiva jucători talentaţi din Liga 1, printre ei numărîndu-se Stealiano Filip (Dinamo) şi Alexandru Ioniţă (Astra). 

 

Te-ar putea interesa și: