Astfel, Gigi Becali, în vârtsă de 61 de ani, nu pierde timpul și lucrează de zor la strategia legată de viitorul sezon al celor de la FCSB. Pe lângă planurile pentru campania de transferuri, despre care a vorbit în exclusivitate la Digi Sport, latifundiarul din Pipera a luat o decizie legată și de „soarta” staff-ul tehnic.

Concret, Becali a luat legătura cu Valeriu Argăseală, președintele executiv al clubului, pentru a-I cuminica decizia pe care a luat-o cu privire la antrenorul Bogdan-Argeș Vintilă, în vârtsă de 48 de ani.

Milionarul este ferm convins ca FCSB să fie antrenată din sezonul viitor tot de actualul tehnician. Asta, după ce actualul angajament al lui Vintilă cu roș-albaștri va expira pe data de 30 iunie 2020.

„I-am spus lui Vali Argăseală să facă noile acte. Nu e treaba mea să mă ocup de lucrurile acestea. V-am spus de mai multe ori că Vintilă va antrena cât va vrea la FCSB. Am vorbit deja și se ocupă Vali Argăseală de tot”, a spus Becali, pentru Fanatik.

Se pare că Vintilă a tras lozul cel mare deoarece, Gigi Becali a mai precizat că-i va oferi un contract în alb celebrului antrenor.

„I-am zis să facă noile acte, pentru că nu e treaba mea să mă ocup de lucrurile astea. Nici nu știu pe câți ani o să semneze. Nici nu contează. Dacă poate să antreneze 25 de ani, atunci Bogdan Vintilă va sta 25 de ani la FCSB! Eu nu-l dau afară”, a mai spus Gigi Becali despre antrenorul de la FCSB.

Potrivit sursei citate, contractul lui Vintilă cu FCSB va fi prelungit pe încă doi ani, având dead-line 30 iunie 2022. Tehnicianul apropiat de Gigi Becali va câștiga tot 5.000 de euro lunar, așa cum a avut și în actualul campionat.

Ba mai mult, Vintilă va avea obiectiv clar titlul pentru sezonul care urmează, indiferent de ce se va întâmpla în ultimele 8 etape care mai trebuie jucate din Liga 1.