Evenimentul Zilei > Monden > Becali i-a dat interzis la Gina Pistol unui fotbalist celebru. „Îi mănâncă toți banii”
Becali i-a dat interzis la Gina Pistol unui fotbalist celebru. „Îi mănâncă toți banii”

Becali i-a dat interzis la Gina Pistol unui fotbalist celebru. „Îi mănâncă toți banii”

Mihai Răduț, jucătorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre un moment surprinzător din cariera sa.

În vârstă de 30 de ani, Mihai Răduț a relatat despre perioada petrecută la FCSB (2010-2012), dar a ținut să vorbească și despre faptul că din cauza relației cu Gina Pistol (38 de ani) nu a fost lăsat să joace la echipa roș-albastră.

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a spus Răduț la emisiunea GSP Live.

Gigi Becali le-a stat în cale

„Da (n.r întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui). Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument…

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a mai spus fotbalistul.

Mai mult, Mihai Răduț și Gina Pistol s-au despărțit în decembrie 2012, după 7 luni de relație.
Gigi Becali ar fi fost nemulțumit și de faptul că Răduț își lăsa barba să crească.