Evenimentul Zilei > Actualitate > Becali, atac la Arafat: „Distruge țara. Tot ce face e ilegal”
Becali, atac la Arafat: „Distruge țara. Tot ce face e ilegal”

Becali, atac la Arafat: „Distruge țara. Tot ce face e ilegal”

Gigi Becali nu a mai suportat situația curentă și a răbufnit în direct la TV la adresa șefului DSU Raed Arafat.

finanțatorul FCSB a semnalat însă o situație bizară, pe care o întâlnim doar în România. În timp ce în lume fotbaliștii cu coronavirus sunt extrași din lot și echipa poate continua, la noi, dacă o echipă are chiar și un singur caz de COVID-19, tot clubul ajunge în carantină.

Raed Arafat a declarat la Digi 24, referitor la numărul de cazuri de COVID-19 de la FCSB, că, fie că sunt bolnavi sau nu, fotbaliștii trebuie să stea în carantină. Acest lucru l-a înfuriat pe Gigi Becali, care l-a criticat dur.

„Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez”, a răbufnit Becali într-o intervenție la Pro TV.

Nu a durat prea mult și Raed Arafat i-a dat replica milionarului din Pipera.

„Libertatea absolută a unui individ, care nu respectă regulile de protecție sanitară, încalcă libertatea celor din jur, care riscă să fie infectați, atrage atenția Secretarul de Stat Raed Arafat”.

Șeful DSU amintește că țara noastră nu este singura în care se impun reguli în vederea limitării răspândirii coronavirusului. El spune că restricțiile pe care le-au impus autoritățile din România sunt minimale față de alte țări, scrie Cancan.