Evenimentul Zilei > Actualitate > Becali aruncă bomba! Ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost oprit de Poliție?!
Becali aruncă bomba! Ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost oprit de Poliție?!

Becali aruncă bomba! Ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost oprit de Poliție?!

Gigi Becali a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul în care a fost oprit de Poliție.

Acum aproape o săptămână Gigi Becali a fost oprit de Poliție și s-ar fi părut că acest lucru i-a cauzat niște neplăceri destul de mari, scrie Cancan.

„Eu hârtia o aveam, dar nu am arătat-o. Eu am vrut să arăt altă hârtie. Eu vă arăt dacă vreţi, dar nu trebuie să îmi ceri hârtie. Zice: «hârtie de la angajator».

Păi, mă angajez eu pe mine şi zic: Mă duc la Becali să lucrez”, a declarat Becali.


Gigi Becali a fost oprit la un control al poliției. Ieșise cu mașina personală și nu avea nici o declarație pe proprie răspundere completată.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

„Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei.

Cum să îi spui lui Gigi Becali ”Unde te duci?”. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a mai spus Gigi Becali, la Antena 3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: