Bebeluş, folosit ca scut într-o bătaie

Bebeluş, folosit ca scut într-o bătaie

În vârstă de 10 luni, un bebeluş a ajuns la spital după ce a fost implicat într-o altercaţie. El se afla în braţele mamei când a fost rănit la cap şi învineţit în jurul gâtului.

Incidentul s-a produs în această după-amiază, în localitatea Buda din judeţul Vaslui, între doi bărbaţi. Mama copilului a încercat să intervină, însă bebeluşul său a fost rănit.

Altercaţia s-a petrecut între doi vecini şi este legat de un drept de proprietate. În urma conflictului, cei doi bărbaţi şi bebeluşul de 10 luni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"În momentul în care s-a ajuns la locul solicitării, am găsit doi bărbaţi cu plăgi la nivelul capului, precum şi un bebeluş în vârstă de zece luni, aflat într-o stare de somnolenţă, cu excoriaţii şi o plagă de aproximativ un centimetru la nivelul capului, precum şi mici vânătăi la nivelul gâtului. După acordarea primelor îngrijiri medicale, copilul şi unul din cei doi bărbaţi, în vârstă de 32 de ani, au fost preluaţi de echipajul SMURD şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Aici, medicii au constatat că starea bebeluşului este una stabilă, fără a exista complicaţii", a declarat Marian Ababei, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, citat de Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News