Evenimentul Zilei > Monden > Bateristul trupei The Offspring a fost concediat. Pete Parada a refuzat vaccinul anti-COVID. VIDEO
Bateristul trupei The Offspring a fost concediat. Pete Parada a refuzat vaccinul anti-COVID. VIDEO

Bateristul trupei The Offspring a fost concediat. Pete Parada a refuzat vaccinul anti-COVID. VIDEO

Bateristul trupei The Offspring a fost concediat din formație deoarece a hotărât să nu se vaccineze împotriva noului coronavirus.

Bateristul Pete Parada a anunțat, prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe contul său de Instagram că a fost dat afară din formația The Offspring. El a precizat că a refuzat să se imunizeze cu un vaccin împotriva COVID, după ce s-a sfătuit cu medicul său.

Pete Parada recunoaște că decizia sa vine în contradicție cu ceea ce este pe cale să devină literă de lege în industria muzicii și a spectacolului.

„S-a decis recent că nu este suficient de sigur pentru ceilalți să fiu prin preajmă, în studio şi în turneu. Nu mă veți vedea la viitoarele concerte”, a anunțat fostul component al trupei The Offsprings.

Medicul i-a recomandat să nu se vaccineze

Bateristul relatat, în mesajul adresat celor care îl urmăresc faptul că a avut deja COVID, iar medicul său l-a sfătuit să nu se vaccineze. Aceasta din cauza antecedentelor medicale și a posibilelor efecte secundare pe care le prezintă vaccinul. Peter Parada a precizat că suferă de sindromul Guillain-Barre, iar vaccinul i-ar putea agrava starea de sănătate.

„Am avut virusul acum mai mult de un an, a fost benefic pentru mine. Sunt deci destul de încrezător că-l voi putea suporta din nou, dar nu cred că voi supraviețui unor alte reacții legate de sindromul Guillain-Barre după vaccinare. Asta datează din copilărie şi a luat amploare de-a lungul vieții, agravându-se progresiv. Din păcate, în cazul meu, riscurile vaccinării depășesc cu mult beneficiile”, a dezvăluit artistul.

Sindromul Guillain-Barre este o afecțiune a nervilor periferici caracterizată prin slăbiciune sau paralizie progresivă. Este o boală care afectează între 3.000 şi 6.000 de persoane în fiecare an în Statele Unite.

Nu are resentimente față de colegi

Peter Parada a încheiat precizând că nu are resentimente față de colegii săi de trupă, respectiv, vocalistul și chitaristul Dexter Holland, bassistul Todd Morse și chitaristul Kevin Wasserman.

„Ei fac ceea ce cred că este mai bine pentru ei şi eu fac aceleași lucru pentru mine”, a concluzionat el, menționând că a vrut să-şi spună povestea pentru ca aceia ce trec prin agonie deoarece sunt lăsați în urmă să știe că nu sunt singurii.

Despre trupa The Offspring

Peter Parada a făcut parte din Offspring din anul 2007 și până în data de 2 august 2021.

Trupa The Offspring a apărut în anul 1984 în California și a lansat 10 albume din care a vândut peste 40 de milioane de discuri în întreaga lume.

Alături de alte formații precum Green Day și Rancid, cei de la The Offspring sunt creditați pentru revitalizarea interesului internațional față de punk-rock.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pete Parada (@peteparada)

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News