Presupusul agresor este un bărbat  septuagenar în vârstă de 75 de ani, acesta fiind identificat la trei zile după incident.

Victima agresorului este un bărbat din localitatea Fundata în vârstă de 76 de ani. Acesta nu a depus plângere penală, informează IPJ Brașov, conform agerpres.ro

Bărbatul din Brașov de 75 de ani   este este cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Reamintim că un incident în care au fost implicați doi bărbați a avut loc duminică, la finalul mitingului electoral organizat de filiala PSD de la Brașov, la care au participat câteva zeci de oameni, fiind invitați mai mulţi miniştri şi alţi lideri social-democrați.

„La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalți participanți la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanții la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece", a precizat Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, într-un comunicat remis duminică.

Sursa foto: captura video 

Te-ar putea interesa și: