Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie între politicieni. Polițiștii au intervenit de urgență și i-au sancționat simbolic
Bătaie între politicieni. Polițiștii au intervenit de urgență și i-au sancționat simbolic

Bătaie între politicieni. Polițiștii au intervenit de urgență și i-au sancționat simbolic

Doi consilieri locali, de la PNL și respectiv PMP din localitatea Mogoșoaia, au fost sancționați fiecare cu câte 400 de lei de polițiștii de la IPJ Argeș

Doi consilieri locali de la PNL și respectiv PMP din localitatea Mogoșoaia , au avut divergențe terminate cu sancționarea celor doi de către polițiștii de la IPJ Argeș cu câte 400 de lei. După ședința de Consiliu Local, mai mulți aleși municipali au mers la un magazin din Trivale , unde lucra soția unuia din consilieri.

Din cauza unor neînțelegeri apărute spontan pe teme politice, consilierul local Ionuț Dinu, președintele PMP Mogoșoaia, a vrut să îl lovească pe Alexandru Lucian Mihai, consilier local PNL.

Cearta ar fi pornit după ce consilierul local PNL i-ar fi reproșat colegului lui de la PMP că răspândește zvonuri false și minciuni legate de activitatea organizației PNL. Consilierul local PNL a încercat să se apere cu mâna pentru a nu fi lovit de colegul sau de la PMP, însă în mână avea un telefon mobil care a fost distrus atunci când a parat lovitura , scrie ziarulargesul.ro . Cei doi nu au formulat plângeri legate de incident, a comunicat IPJ Argeș.