Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie între două clanuri de interlopi români. Au fost chemate întăriri
Bătaie între două clanuri de interlopi români. Au fost chemate întăriri

Bătaie între două clanuri de interlopi români. Au fost chemate întăriri

O dispută între două clanuri de interlopi români s-a încheiat cu o bătaie cruntă, la Caprarola, Lazio. În jur de 20 de persoane de naționalitate română, s-au bătut pentru şefia unei parcări, fiind operate 8 arestări, iar 6 bărbaţi fiind transportaţi la spital.

Un scandal monstru a izbucnit între două găşti de interlopi din Caprarola, pentru şefia unei parcări din zonă.

Relațiile dintre cele două clanuri rivale degeneraseră de ceva vreme și câteva înjurături au fost suficiente pentru a declanşa bătaia.

Carabinierii au fost nevoiţi să cheme întăriri de la secţia din Viterbo, fiind în pericol să piardă controlul situaţiei.

Șase dintre bărbați au fost salvați și transportați la camera de urgență, suferind răni grave. Alte 8 persoane au fost arestate de carabinieri, dar toţi au fost apoi transferaţi în arest la domiciliu, până la noi indicaţii, potrivit Observator.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.