Spiritele s-au încins atât de tare, încât a fost nevoie de zeci de poliţişti pentru a-i calma pe bătăuşi, o persoană a ajuns la spital, iar mai mulţi au refuzat înternarea după ce li s-au tratat rănile, scrie Huffington Post.

Potrivit martorilor de la faţa locului, citaţi de presa locală, tot scandalul ar fi pornit de la unul din invitaţi care, fiind beat, a considerat că prietena lui a fost atinsă în mod indecent de un alt nunţaş, iar apoi a încercat să-l se înece pe unchiul mirelui.

În scurt timp s-a instalat haosul, iar când părea că un conflict este cât de cât aplanat, un altul răbufnea în alt loc. Drept urmare, localul a fost devastat.

"S-au bătut tineri și bătrâni, bărbați și femei", a declarat unul din martori, iar altcineva a adăugat că scena a fost şocantă, fiind sânge peste tot.

Mirele, părinţii miresei şi apoi oamenii legii au încercat să-i facă pe bătăuşi să plece acasă, dar petrecăreţii nu se lăsau, înfierbântaţi îşi cărau pumni ăn continuare.

În cele di urmă s-au oprit când locul s-a umplut de poliţişti şi au fost luaţi pe sus. Nimeni nu a fost arestat, dar mai multe persoane au fost rănite, unul din bărbaţi ajungând la urgenţă cu traumatism cranian şi pentru că avea nevoie de copci.

Şeful Poliţiei din Orchard Park, Mark Pacholec, a declarat că peste 100 de oameni au fost implicaţi în bătaia generalizată, dar că nuntaşii nu au depus vreo plângere.