Bătaie ca-n filme în biserica Naşterea Domnului. Să fie viralul anului 2020?

Bătaie ca-n filme în biserica Naşterea Domnului. Să fie viralul anului 2020?

Imagini incredibile au fost surprinse într-o biserică ortodoxă din Odessa, în Ucraina. Preoţii şi enoriaşii au fost implicaţi într-o bătaie care are şanse mari să devină viralul anului 2020.

Scandalul ar fi pornit de la o diferenţă de opinii în urma alegerii noului episcop. Pe filmarea publicată de dailystar.co.uk se observă cum un preot este doborât la pământ, dar revine cu o ploaie de pumni contra agresorilor. Culmea, cel agresat încercase să intervină şi să calmeze spiritele.

Imaginile incredibile pentru ceea ce ar trebui să însemne conduita într-o biserică au fost surprinse de la balconul bisericii Naşterea Domnului.

Conform presei locale, nu este clar dacă în urma acestui episod au fost puse în aplicare şi pedepse pentru cei implicaţi, dar imaginea tuturor a avut de suferit, dovadă fiind şi unul dintre comentariile postate pe reţelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Aceşti preoţi ucraineni nu păstrează nimic sacru. Ruşine să le fie”, a spus unul dintre cei care au urmărit imaginile. O a doua opinie despre cele întâmplate: „Şi aceşti oameni ne spun nouă să fim uniţi? N-au solidaritate nici în propria biserică. Cum mai îndrăznesc să-i înveţe pe alţii cum să trăiască.”