Evenimentul Zilei > Sport > Bat clopote de nuntă pentru Simona Halep. Când va avea loc fericitul eveniment
Bat clopote de nuntă pentru Simona Halep. Când va avea loc fericitul eveniment

Bat clopote de nuntă pentru Simona Halep. Când va avea loc fericitul eveniment

De când s-au întâlnit, Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia au avansat rapid cu relația și au decis să ajungă în fața altarului.

Simona Halep trăiește cele mai frumoase momente din viața ei de când este împreună cu iubitul ei, Toni Iuruc. Relația între cei doi pare să fie una foarte trainică, iar asta se vede și din comportamentul lor. Mai ales la Simona, care care s-a schimbat destul de mult în ultima perioadă.

Ce a schimbat Simona Halep în viața ei

De când este într-o relație, sportiva a început să acorde mai multă importanță felului în care arată și ținutelor sale.

Este incontestabil că Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive din țara noastră.

Nu are motive să fie nefericită, ba, dimpotrivă. Are o carieră strălucită și relația sentimental o face să înflorească în fiecare zi.

De câțiva ani, Simona este la brațul lui Toni Iuruc, iar acest lucru a transformat-o într-un fel.  De când se află într-o relație, Simona Halep a început să acorde mai multă atenție felului în care arată și a devenit mult mai feminină. Aceasta a renunțat la hainele sportive și le-a înlocuit cu ținute mai elegante și rochițe colorate și mulate.

Bat clopotele de nunță pentru Simona Halep

Sportiva l-a cunoscut pe iubitul ei în urmă cu câțiva ani, într-un club. Cei doi spun că a fost dragoste la prima vedere. Deși afaceristul este cu câțiva ani mai în vârstă decât sportiva, acest lucru nu pare să fie un impediment în relația lor.

Mai mult, cei doi se pregătesc să facă pasul cel mare. Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, în octombrie anul trecut. Iar nunta era programată pentru acest an, însă cei doi s-au văzut nevoiți să renunțe la planurile făcute din cauza pandemiei.

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat un apropiat al familiei, anul trecut, potrivit cancan.ro