Evenimentul Zilei > Sport > Şoc! Halep confirmă: un nou bărbat este în viaţa ei. I-a luat locul lui Toni Iuruc, atenţie
Şoc! Halep confirmă: un nou bărbat este în viaţa ei. I-a luat locul lui Toni Iuruc, atenţie

Şoc! Halep confirmă: un nou bărbat este în viaţa ei. I-a luat locul lui Toni Iuruc, atenţie

La puţin timp după ce a învins-o pe Irina Begu cu 6-3, 6-4 şi a obţinut calificarea în turul 3 Roland Garros, Simona Halep a confirmat că există un bărbat ce o susţine la toate turneele şi care este un mare fan.

Informaţia pare cu atât mai surprinzătoare în contextul în care logodnicul ei, Toni Iuruc, n-a fost prezent la French Open pentru a o susţine în primul tur.

La videoconferința pe care a susţinut-o la finalul meciului cu Begu, Halep a subliniat că îi lipsește foarte mult energia publicului.

Cu această ocazie, ea a remarcat prezenţa în tribune a bărbatului misterios, care este un fan înfocat din Craiova şi care o urmează aproape peste tot în lume.

„Da, îl știu, l-am văzut.”

„Da, îl știu, l-am văzut și îl observ tot timpul pe la turnee și îi mulțumesc pentru susținerea necondiționată.

E plăcut că am avut totuși o persoană care a strigat, «Hai, Simona!» și a venit și cu steagul.

E greu fără public, nu primim energia lui mai deloc, dar e bine că sunt totuși câțiva oameni, este mai greu când este tribuna goală.

Încercăm să ne adaptăm și să vedem pozitivul pentru că având șansa să jucăm aici, totuși este un mare plus”, a răspuns Simona pentru gsp.ro.

Simona Halep-Amanda Anisimova

În următorul tur, Simona Halep o va întâlni pe americana Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA).

Pentru prezenţa în turul 3 la Openul Franţei, jucătoarea de peste Ocean a învins-o Bernarda Pera (25 de ani, 61 WTA) cu 6-2, 6-0.

Meciul dintre cele două tenismene a fost programat pentru vineri, iar în ceea ce priveşte ora de start, ea urmează să fie anunţată curând de organizatori.

Din cauza pandemiei de coronavorus, jurnaliștii interesaţi de Grand Slamul organizat la Paris trebuie să se conecteze prin Microsoft Teams pentru a pune întrebări.

Laude din partea altor jucătoare

La această ediţie de Roland Garros, Simona Halep a mai avut parte de o surpriză plăcută din partea jucătoarelor Kamila Rahimova și Renata Zarazua.

Ele au spus că o au model de referinţă pe sportiva originară din Constanţa: „Nu mă gândeam în copilărie că lucrurile vor sta așa, că voi ajunge exemplu pentru alte jucătoare.

Am ajuns aici pentru că iubesc acest sport și când aud astfel de lucruri, îl iubesc și mai mult.”

Terenul greu nu o mulţumeşte

Altfel, Halep s-a referit şi la condiţiile de joc ceva mai speciale în acest an la French Open, dar şi la faptul că duelul cu Irina Begu a fost solicitant pentru ea.

„A fost terenul greu, mingea foarte grea și nu dădeam destul de lung așa cum mi-aș fi dorit eu.

Am încercat să țin cât mai mult mingea, să dau cât mai înalt, cu efect, și mai iute, dar nu mi-a mers exact cum mi-aș fi dorit eu.

Sunt foarte bucuroasă că am câștigat acest meci. Irina a jucat un tenis extraordinar și a fost cu adevărat greu.

Încă este frig pentru mine. Terenul a fost greu și umed, mingile grele. Nu este ușor să stai tare pe picioare fiindcă este alunecos.

A fost greu pentru amândouă, dar eu am simțit totul ca foarte dificil”, a completat Simona.

Aici puteţi urmări rezumatul meciului Simona Halep-Irina Begu

sursa: gsp.ro