Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopote de nuntă. Bianca Drăgușanu l-a cucerit pe Bădălău senior
Bat clopote de nuntă. Bianca Drăgușanu l-a cucerit pe Bădălău senior

Bat clopote de nuntă. Bianca Drăgușanu l-a cucerit pe Bădălău senior

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este acum la un nou nivel. Când părea că se va ajunge la o ruptură, fiul fostului ministru al Economiei a prezentat-o familiei, la o cină formală.

Bat clopote de nuntă. Bianca și-a cunoscut viitorii socri, dar și pe sora lui Gabi Bădălău. La o cină în vila din Bolintin Vale, din județul Ilfov, unde tatăl afaceristului este senator PSD.

Bianca, bine primită în familia Bădălău

Se pare că nu ar fi fost însă singura masă „în familie”. Potrivit unor surse din apropierea cuplului, diva a mai fost invitată în repetate rânduri să cineze alături de familia Bădălău, în Bolintin Vale, semn că viitoarea soacră, dar mai ales sora lui Gabi se înțeleg de minune, deja, cu ea, scrie Cancan.

Diva ar fi știut cum să intre pe sub pielea rudelor lui Gabi Bădălău, motiv pentru care relația lor este una foarte bună. „Mă înțeleg foarte bine cu mama lui Gabi, cu familia lui, ne-am văzut de câteva ori. Am fost la el acasă, totul decurge normal, așa cum era de așteptat. Îi respect foarte mult, mai ales pentru educația dată fiului lor, știe să respecte femeile”, s-ar fi confesat Bianca Drăgușanu unor prietene apropiate.

Gabi Bădălău este în plin proces de divorț cu artista Claudia Pătrășcanu. Numai că dragostea e oarbă. Asta nu l-a împiedicat să se îndrăgostească până peste cap de Bianca Drăgușanu, pe care ar vrea chiar să o ia de nevastă.

 Din nou îndrăgostiți

Bat clopote de nuntă. În ciuda repetatelor despărțiri și împăcări, scandaluri, dar și alte elemente care au intervenit în relația lor, cei doi sunt tot împreună. Chiar recent, după cum am dezvăluit în exclusivitate, Bianca și Gabi Bădălău s-au certat „definitiv”. Numai că despărțirea a durat fix 24 de ore, căci apoi și-au croit drum unul către celălalt și au ajuns iar pe online cu status de îndrăgostiți și într-o relație.

Relație puțin cam complicată, s-ar putea spune, mai ales că până acum a intervenit și Alex Bodi. Pe alocuri, cu acuzații defăimătoare, după ce blonda a încercat să „lovească” și ea în el.