Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăguşanu reacţionează după despărţirea de Gabi Bădălău: „E promoţie.”
Bianca Drăguşanu reacţionează după despărţirea de Gabi Bădălău: „E promoţie.”

Bianca Drăguşanu reacţionează după despărţirea de Gabi Bădălău: „E promoţie.”

Bianca Drăguşanu a reacţionat ironic după apariţia imaginilor în care omul de afaceri Gabi Bădălău a fost surprins cu mai multe femei în faţa locuinţei sale.

Bianca Drăguşanu reacţionează după despărţirea de Gabi Bădălău: „E promoţie.” Gabi Bădălău este fiul lui Niculae Bădălău (fost vicepreşedinte al PSD şi actual vicepreşedinte al Curţii de Conturi) şi s-a despărţit recent de Bianca Drăguşanu

Blondina a reacţionat după ce paparazzii spynews.ro l-au surprins pe fostul iubit Gabi Bădălău alături de mai multe domnișoare, chiar când intra în apartamentul său.

Relaţia lor a rezistat doar câteva săptămâni, perioadă în care cei doi au fost împreună în câteva vacanţe de lux, în Dubai şi în Maldive.

Bianca Drăguşanu reacţionează după despărţirea de Gabi Bădălău

„Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă.

Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș.”, a fost replica Biancăi Drăgușanu.

În exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show (Antena Stars), Gabi Bădălău a explicat ironic că domnișoarele erau vecinele lui de palier: „Da, fetele erau vecinile mele și le-am condus acasă, că stăteau pe palier cu mine.

Sunt vecine de palier în bloc cu mine și le-am condus acasă, sunt vecinele mele. În weekend, plec la copii. Este rândul meu să îi iau, așa că, de Valentine’s Day, stau cu ei. Doar pe ei îi iubesc cel mai mult.”

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, în faţa altarului?

Gabi Bădălău s-a despărţit de Bianca Drăguşanu deşi la un moment dat s-a zvonit că se vor căsători după ce va divorţa de cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu. Cu privire la cele relatate, artista a precizat:

„Ce pot să spun? Habar nu am. Este viața lui. Adică, el știe foarte bine ce face. E vaccinat, știți vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt…vă dați seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta.

Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească și el un pic mai mult la băieții noștri, căci este vorba doar de educația pe care noi, părinții, le-o dăm. Cât despre viața lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Ce pot să spun eu?”

XtraNightShow