Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri grave despre familia lui Niculae Bădălău. Fosta noră vorbește despre droguri, martori mincinoși și influența socrului politician
Dezvăluiri grave despre familia lui Niculae Bădălău. Fosta noră vorbește despre droguri, martori mincinoși și influența socrului politician

Dezvăluiri grave despre familia lui Niculae Bădălău. Fosta noră vorbește despre droguri, martori mincinoși și influența socrului politician

Artista Claudia Pătrășcanu, fosta noră a liderului PSD Niculae Bădălău face dezvăluiri grave, dar asumate, cerând ajutorul opiniei publice, afirmând că se fac presiuni ca să i se ia copiii. Ea este în proces cu fiul politicianului pentru custodia copiilor pe care îi are cu Gabi Bădălău.

Cei doi foști soți au început o luptă crâncenă pentru custodia celor doi băieți ai lor și nu reușesc să păstreze o relație civilizată, măcar de dragul copiilor, ambii invocând creșterea și educarea copiilor.

Mama, artista Claudia Pătrășcanu, trăiește în acest moment cu copiii la Agigea, în casa mamei ei. Tatăl, Gabriel Bădălău, locuiește într-o vilă în Bolintin pe care am văzut-o cu toții atunci când a fost spartă de hoți sau când paparazzi au surprins-o pe Daniela Crudu vizitându-l. Probabil că vila lui Bădălău junior e nouă, fiindcă din ce a povestit Claudia Pătrășcanu reiese că ea, fostul soț și copiii au locuit în vila lui Niculae Bădălău.

După ultimul termen de judecată (11 decembrie), când artistei i s-au respins cam toate probele de către instanță, Claudia Pătrășcanu a început să facă dezvăluiri pe pagina sa de Facebook. Și spune că nu se va opri.

Lucrurile scrise de ea în zilele de 11 și 12 decembrie, fiind publice, au fost preluate de câteva site-uri de presă. Iar Gabriel Bădălău a trecut la intimidarea jurnaliștilor. A trimis și pe adresa evz.ro o notificare prin care ne amenință cu darea în judecată dacă mai scriem despre subiect, fiindcă el nu este persoană publică. Da, el nu este persoană publică decât atunci când îi este spartă casa sau când apare în peisaj atunci când hoții îi fură tatălui său pistolul și bani de prin sertarele vilei părintești. Dar soția sa, cântăreața Claudia Pătrășcanu este persoană publică, o vedetă din showbiz cu dese apariții în presă.

Noi, ca și alți jurnaliști, i-am consemnat declarațiile, atunci când a vrut să le dea. Spre exemplu, pe 11 decembrie, când fosta lui soție a fost evacuată din sala de judecată, am publicat ceea ce a spus. „Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor. Nu sunt în filmul ăsta. Nu sunt agitat deloc, pe Claudia a dat-o afară din sală, pe avocate le-a amendat judecătoarea, nu sunt deloc agitat. Chiar sunt foarte liniștit, pentru că, după o lună de zile în care nu a vrut să-mi dea copiii, cu toate că am o hotărâre judecătorească, în sfârșit, pot să merg să-mi iau copiii. Sper să respecte într-un final hotărârea judecătorească”, a declarat Gabi Bădălău.

În urma incidentului de a instanță, Claudia Pătrășcanu s-a pus pe scris, atrătând opiniei publice de ce se teme că soțul și socrul său vor recurge la orice ca să i se ia copiii din custodie.

„Mă amenință că-mi vor lua ei copiii ptr că sunt o mamă de la care copiii mei nu au ce învața… Eu cred ca acești copii minunați doar de la mine au ce învăța și ei știu asta prea bine, dar mare păcat că au atâta vrajba ptr mine”, a afirmat Claudia Pătrașcu.

În toate intevențiile lor, unele televizate, politicianul Niculae Bădălău și fiul său, Gabi Bădălău, au respins acuzațiile Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău, testat pentru drog. „Unde va fi trimis băiatul să-și facă testul, bunicule?”

La ședința din 11 decembrie, instanța a decis ca Gabriel Bădălău să facă un test pentru consum de droguri, așa cum îl acuza fosta soție. În aceeași zi, Claudia Pătrașcu a scris un text lung pe pagina ei de Facebook, din care reproducem un fragment cu cele mai grave acuzații.

„De ochii avocaților mei,de ochii țării poate, soțul a acceptat pe final de ședința sa facă TESTUL pentru consumul de DROGURI dar in condiții lui și anume,sa fie făcut unde dorește el. Nu stiu dacă înțelegeți ce înseamnă asta,dar eu stiu perfect! Unde va fi trimis băiatul să-și facă testul drogurilor,bunicule? Tot la relațiile de baza pe care vi le ați format datorită sacoșele de bani pe care fiul dv le aducea in casa și ptr care tremuram de frică?”.

Citiți toată declarația Claudiei Pătrășcanu pe Rețete și Vedete.