Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu TUNĂ și FULGERĂ după numirea lui Tudose premier: „Iohannis a făcut CEL MAI URÂT lucru! TRĂDARE”
Băsescu TUNĂ și FULGERĂ după numirea lui Tudose premier: „Iohannis a făcut CEL MAI URÂT lucru! TRĂDARE”

Băsescu TUNĂ și FULGERĂ după numirea lui Tudose premier: „Iohannis a făcut CEL MAI URÂT lucru! TRĂDARE”

Traian Băsescu a izbucnit în furie, în timpul unei intervenții telefonice la România TV, după numirea oficială a lui Mihai Tudose în funcția de premier.

Fostul președinte al României îl atacă pe Klaus Iohannis pe care îl consideră responsabil pentru o mascaradă politică. Mai mult, Băsescu îl acuză pe acesta de trădare la nivel înalt. 

„Iohannis a făcut cel mai urât lucru pe care l-a făcut vreodată vreun președintele al României din 89 până în prezent, în condițiile în care el practic a simulan consultările. Nu vreau să fac speculații, se puteau face multe lucruri care se rezolva aceste probleme. Nu înteleg de ce el s-a odihnit la Sibiu și apoi a venit cu urgența luni. Dacă e adevărat, ce a scris DC News este revoltători.

Vă rog să puneți declarația lui Iohannis despre plagiatul lui Tudose și potretul robot pe care l-a prezentat astăzi. Eu nu mi-am permis să FALSIFIC procesul de consultare. Și pentru asta sunt curios ce se va întâmpla. Nici unul președinte nu am mai făcut această mascaradă extremă la care am fost supuși. Sunt furios și ma supăr că am fost tratat cu lipsă de respect. Eu mi-am făcut datoria. Mă simt trădat de președintele meu. Mai bine ma suna să îmi spună să nu mă prezint că vor participa la o mascaradă politică incredibilă”,  spus Băsescu la Romania TV.