Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu a dezvăluit cel mai mare mister din România ultimilor 30 de ani
Traian Băsescu a dezvăluit cel mai mare mister din România ultimilor 30 de ani

Traian Băsescu a dezvăluit cel mai mare mister din România ultimilor 30 de ani

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a dezvăluit cel mai mare mister din România ultimilor 30 de ani: unde a dispărut flota României.

Subiectul dispariției flotei maritime este unul dintre cele mai dezbătute din România post-decembristă. De la politicienii care își doresc să se afirme, până la pensionarii care joacă șah pe bancă în parc, toată lumea discută acest subiect atunci când este pomenit numele lui Traian Băsescu.

Indiferent ce a făcut sau ce face sau ce va face fostul președinte, în prezent europarlamentar, contează mult mai puțin pentru chibiții politici în comparație cu subiectul Flota.

Ca și la fotbal sau în cazul pandemiei de COVID, nu există român care să nu aibă ceva de spus pe tema aceasta. Iar dacă nu și-a format un punct de vedere coerent, tot aruncă măcar o întrebare sau o aluzie.

Așa s-a întâmplat și acum, când Traian Băsescu a vorbit despre subiectul zilei în politică – fuziunea dintre PNL și PMP și implicarea sa în negocieri. La fel ca toată lumea care se respectă în politica de astăzi, europarlamentarul PMP și-a spus punctul de vedere. Faptul că nu este implicat în negocierile politice.

Replica lui Băsescu la întrebarea despre flota României

Și a făcut-o, ca orice politician care se respectă pe Facebook. Ceea ce i-a atras numeroase comentarii din partea internauților care i-au vizualizat comunicatul de presă. Iar unul dintre cei care au comentat, a dorit să știe, logic, ce s-a întâmplat cu flota românească în anii ’90.

„Păi și flota?”, a vrut să știe unul dintre cei care au comentat la postarea fostului președinte, provocându-l să dea un răspuns la acest subiect de mare interes. Iar răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat.

În stilul caracteristic, Băsescu l-a pus la punct pe internaut, făcând dezvăluiri complete. Foarte clar și fără echivoc fostul lider al PDL și președinte al României a clarificat misterul dispariției flotei românești, stârnind numeroase hohote, dar și un val de alte comentarii.

„Am pitit-o la mine în cada din baie”, a dat replica fostul șef al statului Traian Băsescu.

Sursa foto: Facebook