Basescu, la finala Cupei

Basescu, la finala Cupei

Seful statului va fi prezent la Timisoara, pentru meciul Poli - Rapid.

Desi ieri au jucat ultima etapa de campionat, fotbalistilor de la Poli Timisoara si Rapid le sta mintea doar la finala Cupei Romaniei-Timisoreana. Meciul este programat sambata, de la ora 20.45, pe stadionul „Dan Paltinisanu” din Timisoara. Partida va fi transmisa in direct de Antena 1.

La meci si-a anuntat prezenta si presedintele Traian Basescu. Acesta si-a informat deja consilierii ca va fi prezent in tribune la marea finala din Banat. Basescu a fost duminica intr-o adevarata goana dupa evenimente sportive.

Dimineata a asistat, pret de cateva minute, la o cursa de Formula 3, in Bucuresti, iar dupa-amiaza a mers la Ramnicu-Valcea, la finala Cupei Cupelor la handbal feminin, disputata intre Oltchim si norvegiencele de la Byasen Trondheim.

Ne puteți urmări și pe Google News

Profitand de faptul ca Oltchim a cucerit trofeul, presedintele a monopolizat festivitatea de premiere. S-a urcat pe podium alaturi de sportive, a agitat Cupa ca un capitan de echipa, a primit o medalie si un tricou de campion si i-a tras la poarta Luminitei Hutupan Dinu, printre hohote de ras.

Nu mai sunt bilete!

La Timisoara, cele 26.000 de bilete pentru meciul anului in Banat s-au epuizat in trei zile de la aparitia lor pe taraba. Ieri, suporterii care au dorit sa-si procure un tichet au aflat cu uimire ca vor fi nevoiti sa vada meciul la televizor.

Biletele au costat 50 de lei (la tribuna 0), 25 de lei (la tribunele I si II) si 10 lei (la peluze). In ziua meciului se vor mai pune in vanzare 3.000 de bilete, insa acestea sunt rezervate fanilor rapidisti, care vor sta in „Peluza Nord”. Cele doua galerii sunt infratite.

Antrenorul timisorenilor, Valentin Velcea, era emotionat: „Baietii se gandesc doar la meciul de sambata. Nu mai trebuie sa-i motivez eu, sunt deja foarte montati, foarte concentrati. O sa incerc sa gestionez foarte bine situatia la echipa in aceasta saptamana atat de tensionata”.

Coman, 50 la suta sanse de joc In tabara giulestenilor, portarul Danut Coman, absent in ultima vreme, din cauza unei accidentari, a anuntat ca va face totul pentru a intra pe teren. „Am inceput antrenamentele, dar deocamdata separat. In momentul de fata nu pot sa spun ca voi juca. E greu, dar voi face tot posibilul. Sunt 50 la suta sanse sa intru”, a declarat goalkeeperul.

Coman a anuntat ca nu stie daca va parasi gruparea rapidista, conditionand ramanerea sa in Grant de rezultatul din finala Cupei si de hotararea antrenorului Razvan Lucescu de a continua sau nu in Giulesti.