Evenimentul ZileiPoliticaBăsescu DEMASCĂ „TICĂLOȘIA” de la DNA Ploiești. „Mizeriile făcute de anumiți erau PUBLICE…”

Băsescu DEMASCĂ „TICĂLOȘIA” de la DNA Ploiești. „Mizeriile făcute de anumiți erau PUBLICE…”

Băsescu DEMASCĂ „TICĂLOȘIA” de la DNA Ploiești. „Mizeriile făcute de anumiți erau PUBLICE…”
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a discutat marele scandal al justiției, referindu-se la „unitatea de elită” de la DNA Ploiești. Din perspectiva actualului senator PMP, evenimentele petrecute la acel parchet sunt de domeniul ridicolului, fiind descrise ca o „ticăloșie”.

Băsescu a vorbit, marți seară, la emisiunea „România9” de la TVR1, despre ceea ce ar fi făcut anumiți procurori de la secția Ploiești a Direcției Naționale Anticorupție.

„Ce s-a întâmplat la Prahova e o ticăloșie. Ăla e un nenorocit de om. Nu se poate așa ceva, totul s-a făcut din ticăloșie. Despre mine s-a cerut denunț la DNA Brașov, i-au cerut denunț și fostei șefe AEP, Ana Maria Pătru. Mizeriile făcute de anumiți procurori din DNA erau publice de ani de zile”, este de părere Traian Băsescu.

Fostul președinte a făcut referire și la ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA, care vizează situația problematică, din perspectiva americanilor, a corupției, a tratamentului deținuților și a discriminării persoanelor de etnie romă,

„Pentru mine, Departamentul de Stat și-a pierdut credibilitatea. SUA nu ar susține o construcție care afectează drepturile omului”, a afirmat Băsescu.


Accesează: