Evenimentul Zilei > Actualitate > Baschetabliștii americani BĂTUȚI CRUNT în Brăila, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre atacatori! Motivul REVOLTĂTOR pentru care i-a atacat cu sticle și cuțite
Baschetabliștii americani BĂTUȚI CRUNT în Brăila, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre atacatori! Motivul REVOLTĂTOR pentru care i-a atacat cu sticle și cuțite

Baschetabliștii americani BĂTUȚI CRUNT în Brăila, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre atacatori! Motivul REVOLTĂTOR pentru care i-a atacat cu sticle și cuțite

Unul dintre baschetbaliștii care a fost atacat într-un bar din Brăila susține că a fost atacat fără niciun motiv solid, singura problemă fiind că cei doi sportivi erau de culoare.

Într-o intervenție la Antena 3, baschetbalistul Joseph McClain a mărturisit că atacatorul s-a luat la ceartă cu ei pe motiv că snt de culoare.

„S-au luat la ceartă cu noi pentru că sunt negru. Nu avea vreun argument. Nu am spus nimic. Eram acolo și încercam să ne simțim bine. Când echipa s-a întâlnit cu Josh, această prietenă a lui era acolo. Nimeni nu a avut nicio treabă cu ea”, a declarat sportivul pentru Antena 3.

Jucătorii americanii de baschet, Darrel Bowie și Joseph McClain, legitimați la Brăila, au fost atacați noaptea trecută de un grup de persoane, în timp ce se aflau într-un bar. 

Cei doi sportivi au fost loviți cu sticle și cu un cuțit, fiind transportați în stare gravă la spital.

În urma investigațiilor, autoritățile au stabilit un suspect principal, acesta fiind interlopul brăilean Gabriel Husein, cunoscut sub numele de Dasaev.

La această oră, interlopul este căutat de polițiști.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: