Tribunalul Bucureşti l-a eliberat pe BARONUL Nicuşor Constantinescu. Şeful CJ Constanţa este cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Tribunalul Bucureşti l-a eliberat pe BARONUL Nicuşor Constantinescu. Şeful CJ Constanţa este cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost reţinut, seara trecută, de către procurorii DNA, iar astăzi a fost dus la arestare preventivă. Ramaneţi pe evz.ro pentru detalii.

UPDATE: Tribunalul Bucureşti a respins cererea DNA de arestaare preventivă a lui Nicuşor Constantinescu. Acesta a fost eliberat sub control judiciar. Constantinescu face declaraţii.  La ieșirea din arest, Nicușor Constantinescu a declarat încă o dată că se consideră nevinovat și că are probleme grave de sănătate de care procurorii ar fi trebuit să țină cont. ”S-a făcut dreptate, în sfârșit, vizavi de această măsură abuzivă pe care a luat-o DNA București, aceea de a mă percheziționa cu mascații de ieri dimineață, de a îmi da mandat cu sirene de aducere la București, de a-mi da mandat de reținere 24 de ore. Toată procedura era pregătită. S-a admis recursul meu, judecătorul m-a ascultat și m-a audiat timp de aproape 3 ore și jumătate. Am adus toate argumentele și contraargumentele, dovezile. Judecătorul, spre lauda justiției române, a avut puterea să nu accepte prelungirea termenului”, a declarat Constantinescu, imediat după eliberarea sa. ”Am invocat și aici (n.r. la DNA București) starea mea de sănătate, dar doamna procuror nu a vrut să ia în calcul problemele mele, am documente prin care se atestă că sufăr de cancer la prostată.”, a spus președintele CJ Constanța. ”Nu i-aș dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu, mai ales că ce mi s-a întâmplat a fost pe nedrept, eu nu reprezint un pericol social, eu reprezint cetățenii. Nu se poate să mă pună ca pe un animal, să mă ducă cu sirenele, cu mascații. Abia seara am aflat care sunt așa zisele abuzuri în serviciu.”, a mai spus Constantinescu la ieșirea din arest.  Baronul de Constanţa a fost reţinut de procurori după ce DNA. De şapte ani, Nicuşor Constantinescu a refuzat să semneze mai multe autorizaţii de construcţie, iar în ultimii doi a alungat inspectorii Curţii de Conturi.

  • DNA INTRĂ ÎN FORŢĂ ÎN REPUBLICA PENALILOR. Baronul de Constanţa a ajuns la închisoare: pagubă de 30 de milioane de euro!

După ce a fost reţinut de către DNA, Nicuşor Constantinescu a declarat că "nu ştie ce se întâmplă şi că e nevinovat". Dispreţ faţă de lege El ar fi refuzat să pună în executare mai multe hotărâri judecătoreşti definitive privind eliberarea unor certificate de urbanism. În plus, Constantinescu a refuzat controlul Curţi de Conturi la Regia Judeţeneană de Drumuri şi Poduri pentru 2011 şi 2012. Baronul de Constanţa nu a permis inspectorilor Camerei de Conturi să intre în instituţie în ultimii trei ani, deşi a cheltuit 200 de milioane de lei din bugetul Consiliul Judeţean. Mai mult, în intervalul 2007-2014, Constantinescu nu a emis şi nu a prelungit 12 certificate de urbanism şi mai multe autorizaţii de construire a unor centrale eoliene. Prin aceste acţiuni a adus un prejudiciu de 30.000.000 euro. După ce judecătorii au decis prin nouă hotărâri definitive ca Nicuşor Constantinescu să emită documentele respective, acesta a refuzat punerea în executare a hotărârilor. A primit şi o amendă civilă pentru fiecare zi de întârziere, dar nu a plătit-o nici pe aia. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că procurorii DNA vor să-l distrugă psihic pe Constantinescu. Despre o eventuală reţinere a acestuia, Mazăre a filosofat ieftin. "În ziua de astăzi, în Republica procurorilor din România, mă pot aştepta la absolut orice". TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • MANDAT DE ARESTARE. "Excelenţa Sa", Mihail Vlasov, se milogea pentru şpagă şi accepta plata în rate: "Hai, promite-mi că îmi dai banii!"
  • Kievul a dat un ultimatum de 3 ore autorităţilor din Crimeea pentru eliberarea comandantului marinei ucrainene| VIDEO
  • O româncă a dat în judecată Casa Regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta II, chemată la Tribunalul Bucureşti

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • O actriţă SEXY de la Hollywood, despre un actor român: „L-am CĂLĂRIT ca pe un taur mecanic”. Ce i-a făcut mai exact | VIDEO
  • Caz ingrozitor. MODEL de 19 ani ucis de o boală oribilă. Medicii i-au refuzat un test vital GALERIE FOTO
  • TOP cei mai răi profesori. Este incredibil ce le-au făcut elevilor| GALERIE FOTO