Cei doi sunt cunoscuţi drept „persoanele care au încercat prin repetate operaţii estetice să semene cu păpuşile Ken şi Barbie” după cum notează tabloidele americane. Deşi nu arată…prea uman, Justin Jedlica („Ken”) si "Extreme Human Barbie” după cum a fost supranumită Lacey Wildd, cei doi sunt mereu în atenţia presei.  

De la cupa A, la cupa D

Pe lângă multitudinea de cazuri şocante de femei care au trăit pe pielea lor coşmarul dependenţei de operaţii estetice, Lacey Wildd, vedetă de televiziune din Statele Unite, care are 46 de ani, şi-a făcut 36 de operaţii estetice! Sânii ei cântăresc în total aproape 20 kg, medicii fiind nevoiţi să îi implanteze un sutien intern făcut din grefe din piele de porc şi din muschii ei, pentru a-i susţine cele mai de preţ atuuri. Obsesia lui Lacey (al cărei nume real este Paula Simonds) a început la vârsta de 21 de ani, când din cauza faptului că era extrem de slabă şi fără forme, a decis să îşi facă un implant mamar, ajungând astfel de la cupa A, la cupa D. "Aceea a fost ziua în care viaţa mea s-a schimbat complet. Am căpătat mult mai multă încredere în mine, oamenii mă observau şi voiau să fie în jurul meu. M-am transformat într-o păpuşă Barbie!", mărturisea Lacey pentru  Daily Mail.

Un iluzionist

„Ken” a mărturisit că nu prea este fan al lui Lacey-Barbie, totuşi a postat pe Instagram fotografia cu ei doi, deoarece „ce nu face omul pentru reclamă”, după cum subliniază tabloidele.  
„Nu înţeleg de ce oamenii cred că este aşa de interesantă”, spunea el într-un interviu despre Lacey. „Are extensii, poartă machiaj extrem, este un iluzionist!". Pe de altă parte, şi Justin-Ken este un iluzionist. Justin Jedlica a luptat din răsputeri să fie copia umană fidelă a păpuţii Ken, soţul celebrei păpuşi Barbie.
Justin a cheltuit 100.000 de dolari pe mai mult de 90 de operaţii estetice făcute în ultimii zece ani. Şi-a siliconat aproape tot trupul. Obsesia lui pentru chirurgia estetică a început cu o operaţie plastică la nas, care a fost urmată de încă patru. "Sunt aproape de modelul pe care îl aveam în minte", spune Justin. În loc să meargă la sală, să facă exerciţii pentru a-şi modela muşchii, Justin a apelat la implanturi cu silicon. Aproape fiecare muşchi de pe trupul său are un implant de silicon. Întrebat dacă nu se teme ca trupul lui să nu mai suporte o eventuală operaţie estetică, Justin a spus că ştie că riscă, dar că este pregătit să îşi asume orice risc.

Este, de asemenea, conştient de faptul că nu este "nici prea sexy, nici fermecător, nici fabulos", dar spune că este mulţumit că arată aproape la fel ca păpuşa Ken – idealul său masculin!