Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul care a furat pistolul JANDAMERIȚEI a fost prins. Arma nu a fost găsită …
Bărbatul care a furat pistolul JANDAMERIȚEI a fost prins. Arma nu a fost găsită …

Bărbatul care a furat pistolul JANDAMERIȚEI a fost prins. Arma nu a fost găsită …

Un al treilea agresor al celor din jandarmi, care au fost bătuți cu bestialitate de mai mulți bărbați, a fost identificat de polițiștii de la IPJ Ilfov, cu autorul cetățenilor.

Este vorba despre un bprbat de 32 de ani. În afara infracțiunii de ultraj, el mai este acuzat și de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în sensul că a sustras pistolul jandarmeriței. În prezent, arma nu a fost descoperită iar bărbatul nu a vrut să facă declarații. În fotografia alăturată, agresorul poate fi văzut cu pistolul jandarmeriței în mână.

În cursul zilei de luni, Poliția Română a dat publicității mai multe fotografii cu bărbatul care a furat arma femeii jandarm, și a cerut populației să ofere informații dacă îl recunosc. Imediat, un bărbat din Ilfov a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul din fotografii îi este vecin. Așa se face că la scurt timp, agresorul a fost ridicat chiar de acasă și dus la audieri.

El va fi prezentat în fața unui judecător, care va stabili dacă va fi arestat sau va fi cercetat în stare de libertate.

Până în prezent au mai fost arestați alți doi bărbați, pentru infracțiunea de ultraj. Despre cei doi, EvZ a scris AICI.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.