Evenimentul Zilei > Monden > „Bărbăţeii” din PNL, desfiinţaţi: „Sunteţi nişte băieţei în roz pensaţi care…”
„Bărbăţeii” din PNL, desfiinţaţi: „Sunteţi nişte băieţei în roz pensaţi care…”

„Bărbăţeii” din PNL, desfiinţaţi: „Sunteţi nişte băieţei în roz pensaţi care…”

A apărut un nou episod din seria Verdict unde stilista Dana Budeanu face comentarii extrem de acide la adresa bărbaţilor din PNL şi nu numai.

La rubrica- pamflet intitulată „AMEŢITELE şi MAFIOŢII.”, de data aceasta Dan Budeanu se leagă de bărbaţii care-şi pun „năsuc şi coarne de ren la maşinuţă.”, chipurile în spiritul sărbătorilor de iarnă: „Ce băieţi sunteţi voi măi cu coarnele alea la maşină… purtaţi toţi acele pulovere cu reni, ce-aţi păţit, mă? Ce băieţi sunteţi voi să vă puneţi nas roşu la maşină? Vă pun astea, nu? Pentru că nu are cum să-ţi vină din bărbăţia ta să-ţi pui coarne de ren pe maşinuţa ta, n-are cum….ea, ea, vă înţeapă: pune-ţi şi tu, pune-ţi şi tu! Fii şi tu fetiţă…”.

Ăştia care au coarne la maşină au şi poşetă

„Ce face mafioţii cu poşete, mm? Ce aveţi mă, în poşete, ruj? Ce aveţi mă, în poşetă, ditamai matahalele care mergeţi cu poşeţica aia poştaş. Ce e aia mă?”, îi întreabă stilista pe purtătorii de poşete.

Şi continuă: „Bărbaţii îşi ţin portofelul în buzunar, ori la piept, ori la spate. Acum au apărut poşeţelele, toţi bărbăţeii au poşeţele pe burtă. Nu există aşa ceva….De ce mergeţi către transformarea asta în femei?”

Despre pensaţii în roz cu batistuţă de la PNL

„Ei sunt o specie, ei sunt nişte băieţei ca cei cu poşetă care săptămâna aceasta şi-au făcut nişte poze în Photoshop  cu capetele lor tăiate puse pe băieţii din celebrul serial britanic cu mafioţi: Peaky Blinders”, spune Dana Budeanu în serialul Verdict.

„Măi „fetelor” de la PNL, bă, voi sunteţi drăgălaşi aşa, sunteţi caterinca ţării, ok,ok, sunteţi la putere, caterinca e maximă. Cred că cele mai multe voturi le-aţi luat de la băieţeii cu poşetă, e ok, şi ei sunt de-ai noştri, da?

Mafioţii se pensează cu pistolul, voi…

„Cum vreodată credeţi că aţi putea să vă identificaţi cu un „gang” irlandez de mafioţi reali? Păi, băăă, dacă vine cel mai prost din gang-ul ăla leşinaţi, băi, în grup. Voi nici nu ştiţi despre ce vorbiţi, ăia sunt băieţi răi, ăia au lamă în pălărie, ştiţi? Voi sunteţi Peaky Blinders? Voi nici nu înţelegeţi ce spun ăia acolo în serial, vă pun nevestele mâinile la ochi când vă uitaţi că e cu sânge”, îi ironizează stilista pe bărbăţeii din PNL.

„Băi (se adresează PNL-iştilor) Peaky Blinders a fost un gang adevărat de criminali în serie care au făcut legea până prin anii ’20, dacă nu mă înşel, care ştiau strada, păi voi ieşiţi doar în jurul casei”.

„Ce mafioţi sunteţi voi? Sunteţi nişte băieţei în roz cu batistuţă care vă trageţi în selfie de dimineaţa până seara, vouă nici nu vă dă barba… dacă vă radeţi nu vă creşte….Terminaţi cu aberaţiile astea. Pă bune? Peaky Blinders? Maxim, poate Sex and the City, ceva de genul… Băi, ăia se pensează cu glonţul, voi….vă pensaţi….„, a spus Dana Budeanu în seria Verdict de pe YouTube care a ajuns la episodul 4.