Evenimentul Zilei > Justitie > Un bărbat, REȚINUT după mai multe ANUNȚURI. Dorea să ANGAJEZE un ASASIN
Un bărbat, REȚINUT după mai multe ANUNȚURI. Dorea să ANGAJEZE un ASASIN

Un bărbat, REȚINUT după mai multe ANUNȚURI. Dorea să ANGAJEZE un ASASIN

Reținere șocantă făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Aceștia au descoperit un bărbat care ar fi încercat să ofere mai multor oameni 5.000 de euro pentru a-i determina să-l omoare pe fostul său patron.

Potrivit unui comunicat al PTB, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului N.M.C. pentru tentativa menționată

"Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în perioada 27 octombrie – 10 noiembrie, inculpatul ar fi încercat să determine mai multe persoane prin corupere (oferirea sumei de 5.000 de euro) să comită infracţiunea de omor împotriva unui bărbat în vârstă de 48 de ani. Inculpatul ar fi cerut unuia din martorii în cauză ca, personal sau prin intermediul altor persoane cunoscute de acesta din urmă, să exercite acte de violenţă extremă asupra acestei persoane", se precizează în comunicat.

Sursa citată informează că cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.