Evenimentul Zilei > International > Viața UNUI BĂRBAT s-a SCHIMBAT RADICAL după DESCOPERIREA FĂCUTĂ. A fost pe PUNCTUL de a pierde 76 de MILIOANE de LIRE
Viața UNUI BĂRBAT s-a SCHIMBAT RADICAL după DESCOPERIREA FĂCUTĂ. A fost pe PUNCTUL de a pierde 76 de MILIOANE de LIRE

Viața UNUI BĂRBAT s-a SCHIMBAT RADICAL după DESCOPERIREA FĂCUTĂ. A fost pe PUNCTUL de a pierde 76 de MILIOANE de LIRE

Un muncitor din Marea Britanie, care colecţiona bilete de loterie în maşina lui, a făcut o descoperire cel puțin șocantă. Acesta a aflat că a câştigat 76 de milioane de lire sterline la loteria EuroMillions, după şase săptămâni de la extragere, potrivit DPA.

Andrew Clark, în vârstă de 51 de ani, care locuieşte în Boston, Lincolnshire, a declarat că se va pensiona anticipat, după ce a descoperit în maşina sa biletul de loterie câştigător. Britanicul a revendicat premiul săptămâna trecută, potrivit Agerpres

La îndemnul partenerei sale, Andrew Clark a verificat colecţia de bilete de loterie. „Trisha mi-a spus să verific biletele, iar nepoata ei, Louise mi-a spus acelaşi lucru, după ce a aflat din presă că premiul nu fusese revendicat”, a povestit britanicul.

Identitatea marelui câştigător a fost dezvăluită vineri dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă. Referindu-se la propria persoană drept '„omul care a fost la un pas de a pierde 76 de milioane de lire”, Andrew Clark a declarat că şi-a dat seama că este misteriosul câştigător după ce „a cedat într-un final” şi a verificat biletele pe care le adunase în maşina lui.

Acesta  a cumpărat deja o locuinţă nouă şi două maşini, însă a declarat că „cel mai bun lucru la acest câştig este faptul că ne putem ajuta familia”. „Seamănă cu o poveste magică de Crăciun, omul care a fost la un pas de a pierde 76 de milioane de lire! Spre binele întregii noastre familii, sunt foarte bucuros că Trisha şi Louise m-au bătut la cap să verific biletele”, a recunoscut bărbatul, care are trei nepoţi.

Andrew Clark a mărturisit că va continua să joace la loterie şi îşi va verifica biletele la fel ca înainte, odată la trei luni.

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: