Andrew Clark, în vârstă de 51 de ani, care locuieşte în Boston, Lincolnshire, a declarat că se va pensiona anticipat, după ce a descoperit în maşina sa biletul de loterie câştigător. Britanicul a revendicat premiul săptămâna trecută, potrivit Agerpres

La îndemnul partenerei sale, Andrew Clark a verificat colecţia de bilete de loterie. „Trisha mi-a spus să verific biletele, iar nepoata ei, Louise mi-a spus acelaşi lucru, după ce a aflat din presă că premiul nu fusese revendicat”, a povestit britanicul.

Identitatea marelui câştigător a fost dezvăluită vineri dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă. Referindu-se la propria persoană drept '„omul care a fost la un pas de a pierde 76 de milioane de lire”, Andrew Clark a declarat că şi-a dat seama că este misteriosul câştigător după ce „a cedat într-un final” şi a verificat biletele pe care le adunase în maşina lui.

Acesta  a cumpărat deja o locuinţă nouă şi două maşini, însă a declarat că „cel mai bun lucru la acest câştig este faptul că ne putem ajuta familia”. „Seamănă cu o poveste magică de Crăciun, omul care a fost la un pas de a pierde 76 de milioane de lire! Spre binele întregii noastre familii, sunt foarte bucuros că Trisha şi Louise m-au bătut la cap să verific biletele”, a recunoscut bărbatul, care are trei nepoţi.

Andrew Clark a mărturisit că va continua să joace la loterie şi îşi va verifica biletele la fel ca înainte, odată la trei luni.