Evenimentul ZileiActualitateBărbat găsit împușcat în cap, în Târgu-Mureș. Polițiștii continuă cercetările

Bărbat găsit împușcat în cap, în Târgu-Mureș. Polițiștii continuă cercetările

Bărbat găsit împușcat în cap, în Târgu-Mureș. Polițiștii continuă cercetările
Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit decedat în locuința sa din Târgu-Mureș. El a prezentat urme evidente de împușcare în zona craniană, devenind evident că aceasta este cauza decesului.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost găsit de polițiști marți, împuşcat în zona craniană, în locuinţă sa din Târgu Mureş. Potrivit primelor declarații ale Inspectoratului de Poliție a Județului Mureş, în jurul orelor 17:00 poliţiştii au fost sesizați că un bărbat a fost găsit decedat în casă.

Împușcat în cap în propria locuință

Poliția mureșană a identificat persoana ca fiind un localnic din Târgu-Mureș. Vârsta lui este de 55 de ani, iar cercetările sunt continuate de autoritățile abilitate.

„Bărbatul a fost identificat ca fiind din Târgu Mureş şi având vârsta de 55 de ani. În continuare cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Târgu Mureş”, a declarat pentru Antena 3, Emanuela Farcaş, purtător de cuvânt Inspectoratului Poliției Județului Mureş.

Cazul înfiorător nu este totuși singular în acest an la nivel național. Au mai avut loc câteva evenimente de acest gen în alte județe ale țării ( Arad – sinucidere, Harghita – sinucidere), incidente de vânătoare soldate cu răniri sau cu decese și chiar crime sâvârșite cu arme de foc.

Imaginația și violența românilor stimulate de cazurile din străinătate

Dovada că românii se inspiră din modalitățile de manifestare a violenței și urii din străinătate în aceste moduri înfiorătoare și că nervii multor cetățeni încep să cedeze în pandemie, sunt și cazurile mai frecvente de confruntare cu arme în România.

În urmă cu două săptămâni, un bărbat de 45 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile după ce a intervenit într-un conflict între mai mulţi tineri. Incidentul s-a petrecut în municipiul Constanţa, iar victima a ajuns la spital. Incidentul, care a avut loc la intersecția străzilor Bravilor cu Luptători, a fost anunţat prin apel 112. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a fost urmarea unui conflict spontan între trei tineri.


Accesează: