Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbat fugit de acasă de Ziua Îndrăgostiților, căutat cu Poliția
Bărbat fugit de acasă de Ziua Îndrăgostiților, căutat cu Poliția

Bărbat fugit de acasă de Ziua Îndrăgostiților, căutat cu Poliția

Polițiștii din Timiș sunt în stare de alertă. Ei caută un bărbat care a dispărut de Ziua Îndrăgostiților. Se pare încă că pentru apropiații acestuia dispariția chiar de Valentine*s Day nu a părut suspectă astfel că au reclamat lipsa lui abia după o săptămână, joi, 20 februarie, când și-au dat seama că nu se mai întoarce.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Valcani este dispărut de o săptămână. Autoritățile au fost anunțate de dispariția acestuia ieri, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale încearcă să-l găsească.

Costică Gheorghiu a plecat de acasă în data de 14 februarie. El a plecat de la domiciliul său din Valcani și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1,65 m, 65 kg, constituţie atletică, păr șaten, cărunt, ochi căprui. La data dispariției purta pantaloni jeans albaștri, geacă de culoare maro, în carouri, și pantofi negri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.